Buse Sinem İren
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 68 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Buse Sinem İren
19 Eylül 2020, Cumartesi, 20:00
İzmir Performance Hall

Biletler
68.00 TL

Buse Sinem İren, yeni gösterisi ‘X’ ile İzmir Performance Hall'de sizlerle.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Sanat Tarihi okudu, sonra İnsan Kaynakları uzmanlığı yapıp insanlara kaynadı. Hayır şaka, hiç kaynak yapmadı 🙂 Barmaid oldu, oradan hoop İstanbul Halk Tiyatrosu’yla tiyatro yapmaya başladı. Bir ara hostes, pardon! Kabin Memuru oldu ve dünyayı gezdi… Bir de stand up yapmayı deyeyim dedi. Şimdi stand up yapan bir oyuncu oldu.

Kısmet Show, BKM Açık Mikrofon, Tuz Biber Show, Gelecek Evde ve Türkiyenin ilk kadın stand-up grubu Çok da Fifi Hatunlar Stand-Up gibi gruplarla sahne alan Buse Sinem İren'e bunlar yetmemiş, bir de tek kişilik gösteri yapayım demiş. İlk gösterisi Mahsuscuktan Stand up'tan sonra şimdi yeni gösterisi X ile sahnede. Youtube'da Açık Büfe kanalındaki laz tiplemelerine doyamayan seyircisini kendi sahnesinde ağırlıyor ve diyor ki; ‘Sen gelmezsen, o gelmezse, biz gelmezsek N’apalım? Evde oturup kendi kendimize mi gülelim? Kalkın gelin!’



– Etkinlik oturma planı, Covid-19 tedbirleri göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır.
– +18 Yaş Sınırı vardır.
– Numarasız oturma düzeni vardır.
– Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
– Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.