Tolga Çevik – Tolgshow
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 88 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Tolga Çevik – Tolgshow
01 Ekim 2020, Perşembe, 21:00
Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

Biletler
1. Kategori -198.00 TL
2. Kategori -176.00 TL
3. Kategori -154.00 TL
4. Kategori -121.00 TL
5. Kategori -99.00 TL
6. Kategori – 88.00 TL

Tolga Çevik’in gösterisi ‘Tolgshow’ turneye çıkıyor!

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun Türkiye Turnesi’yle izleyicinin karşısına çıkıyor.

Bugüne kadar ‘Yönetmen’in akla sığmayan isteklerini yerine getirmeye çalışan ‘Arkadaşım’ Türkiye Turnesinde Yönetmeni çıldırtmaya kararlı.‘Gizemli Yönetmen’ Fırat Parlak ve ‘Minik’ lakaplı müzisyen Özer Atik’in de eşlik ettiği tamamı doğaçlama gösteri seyircisiyle buluşmak için yollara düşüyor.


– 9 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 9 yaş ve üzeri bilete tabidir.
– Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.
– Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinesı sokmak yasaktır.
– Etkinlik mekanına giriş esnasında ve etkinlik süresince maske takmak zorunludur.
– Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir. Biletler tek kişiliktir.
– Organizasyon firması hava koşullarına ve gündeme ait olumsuz bir durumda etkinliği erteleme ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
– Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedellerini iade ederek içeri almama hakkına sahiptir.
– Misafirlerimize tesise girişte, temassız ateş ölçümü uygulanmaktadır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz işletmeye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılmaktadır.
– Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.  Organizasyon firması alınan önlemlere ve kurallara uymayan kişileri etkinlik mekanına almama veya mekandan çıkarma hakkına sahiptir.
– Organizasyon firması, bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
– Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
– İade veya değişiklik yapılmayacaktır.