İzmir Gençlik Karnavalı: Zamanın Ruhuna Uygun Farklı Bir Eğlence Artık Mümkün!

Gençlik Karnavalı, ülkemizde tekdüzeleşmiş eğlence endüstrisine yeni seçenekler sunmaya ve kültür- sanat hayatına yeni bir soluk aldırmaya geliyor.

Yıllardır ülkemizde gerçekleşen konser ve festivallerin genelinde aynı sanatçılar sahne almakta. Organizatörlerin ve menajerlerin daha önce de böyle olmuştu düşüncesiyle farkında olmadan dayattığı bu sanatçılar artık içinde bulunduğumuz dönemin gerçeklerinden bir hayli uzak.

Gençlik Karnavalı’nda yer alacak sanatçılar belirlenirken özellikle zamanın ruhu yakalanmaya özen gösterildi. Bu belirlemeler de günümüzde aktif olarak kullanılan tüm dijital müzik platformlarının verileri analiz edilerek ve sosyal medya dinamikleri göz önünde bulundurularak gerçekleştirildi.

27-28-29-30 Haziran tarihlerinde İzmir – Urla’da yerli ve yabancı onlarca ünlü sanatçının sahne alacağı Türkiye’nin ilk karnavalı olma özelliğini taşıyan “Gençlik Karnavalı” katılımcılara unutamayacakları bir hikaye yaşamayı vadediyor. Çünkü ilkler unutulmaz, ilkler güzeldir, ilkler her zaman eşsiz hikayelere kapı açmıştır.
Gençlik Karnavalı, sadece konser ve festivalle yetinmeyenlerin bu yaz doğru adresi.

LINE UP:

27 Haziran 2019
FEDDE LE GRAND (AFTER PARTİ)
TEOMAN
CAN BONOMO
PERA
ŞANIŞER
HEDONUTOPIA

28 Haziran 2019
ABDULLAH İNAL (After Party)
EDİS
REDD
ŞEHİNŞAH
EDA BABA
GÖKCAN SANLIMAN
 
29 Haziran 2019
HEY DOUGLAS (After Party)
DUMAN
HAYKO CEPKİN
BEN FERO
GÜLİZ AYLA
LIMBOTHEQUE

30 Haziran 2019
FEDER (After Party)
EZHEL
EVA SİMONS
YÜZYÜZEYKEN KONUŞURUZ
ANIL PİYANCI
VERA

    Yorum Yap