Mor ve Ötesi Senfonik
Geçmiş Etkinlik

mor ve ötesi senfonik
23 Eylül 2020, Çar, 21:00
Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

Biletler
1. Kategori -220.00 TL
2. Kategori -192.50 TL
3. Kategori -165.00 TL
4. Kategori -137.50 TL
5. Kategori -110.00 TL
6. Kategori – 88.00 TL

Ülkemizin en önemli müzik gruplarından mor ve ötesi geçtiğimiz sonbaharda ilk defa seyirci ile buluşturdukları “senfonik” projesi ile sahne alıyor! Şef Orçun Orçunsel yönetimindeki Avrasya Filarmoni Orkestrası eşlik edecek. mor ve ötesi Kerki|Solfej konserleri ile İzmir Kültürpark Açıkhava sahnesinde sizlerle!

Toplamda 8 albüm, 1 EP, 2 de single yayınladığı kariyeri boyunca ülke rock piyasasını tanımlayan isimlerden biri haline gelen ve eriştiği bu konumu 20 yıl boyunca koruyan mor ve ötesi, birçok değerli ismin albümüne de katkıda bulundu. “Onno Tunç Şarkıları” albümü için 1945'i, Murathan Mungan şarkılarının yeniden yorumlarından oluşan “Söz Vermiş Şarkılar” albümünde “Telli Telli”'yi, Bülent Ortaçgil için söylenen şarkılarından oluşan “Şarkılar Bir Oyundur”'da Sen Varsın'ı yorumlayan grup, 2008 yılında ise Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye'yi “Deli” adlı parçayla temsil etti.

20. yıla özel olarak “Şehir”, “Bırak Zaman Aksın” ve “Gül Kendine” albümlerinin remastered hallerini içeren Kayıtlar 1996-2004 isimli boxset’i 2016 yılı Mayıs ayında yayınlanan “Anlatamıyorum” single'ını takiben DMC etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunan mor ve ötesi, ikinci bölüm niteliğindeki “Kayıtlar 2005-2016”’yı hemen ardından yayınladı. Yirminci yıl şerefine çıkardıkları bir diğer single parçaları olan “Melekler Ölmez” de büyük başarı yakaladı.

2018’de popüler müzik tarihimizin en önemli şarkılarından Sultan-ı Yegah’ı yorumlayan grup, parçayı Rainbow45 Records ve Rakun Müzik işbirliğiyle, Dünya Plak Günü’ne özel olarak 7” inch boyutunda plak formatında dinleyicilerle buluşturdu. 29 Ekim 2018’de Aya İrini’de verdiği senfonik konserin kayıtlarını ise bu defa 2019 yılında, önce dijitalden daha sonra yeniden Rainbow45 Records ve Rakun Müzik işbirliğiyle plak formatında dinleyicileri ile paylaştı.



– 6 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üstü bilete tabidir.
– Konser boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onayalmaksızın kullanma hakkına sahiptir.
– Etkinlik alanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.
– Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, PDF olarak satın aldığınız biletin yazdırılması ve etkinlik girişinde ibraz edilmesi gerekmektedir.
– Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
– Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
– Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.