Kendine Has Sunar: Oh Land
Geçmiş Etkinlik

Kendine Has Sunar: Oh Land
14 Kasım 2020, Cumartesi, 20:00
Hangout Performance Hall

Biletler
1. Avantajlı Dönem
55.00 TL

Kendine Has sunar: Oh Land Türkiye Turnesi kapsamında 14 Kasım akşamı, Hangout PSM İzmir’de…

Oh Land, dünyada en çok dinlendiği ilk 5 şehir arasında yer alan Istanbul, Ankara ve Izmir’i turlamak üzere Nisan ayında ülkemize geliyor.

Danimarkalı müzisyen Nanna Øland Fabricius, nam-ı diğer Oh Land, 2008’de balet kariyerine son verdikten sonra 4 stüdyo, 2 enstrümantal albüm yayınladı, dünyayı birçok kere turladı ve söz yazarı-besteci kimliğiyle Sia, Pharell, Tricky, John Legend gibi birçok müzisyenle birlikte çalıştı. Aynı zamanda film, tiyatro ve klasik müzik dünyası için şarkılar yazmış sanatçı, Danimarka Kraliçesi ile birlikte bale besteledi, sergi, multimedya gösterilerine özgün parçalar yazdı, en son Netflix dizisi “Rain” için Danimarka Milli Marşını yeniden yorumladı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında “Family Tree” isimli son albümünü yayınlayan sanatçı, yeni yıla “Wishes” isimli yeni bir single ile girdi.

Kendine Has sunar: Oh Land Türkiye Turnesi, sanatçının ülkemizde sahne aldığı festivallerden farklı, daha samimi, izleyicisi ile bütünleşeceği performanslardan oluşacak ve Analog Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşecek.



– Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
– Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur.
– Kapı açılış saati 20:00
– Etkinlik Başlangıç 22:00
– Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
– Seyirci mekanda yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve organizatör ya da mekanın bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.
– Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.
– Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.
– Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.
– Konser süresince biletinizi ve bilekliğinizi saklayınız.
– Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.
– Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.
– İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir.
– İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir.
– Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.