Film: Bayi Toplantısı
Gösterim Tarihi : 15 Mayıs 2020 / Cuma
Gösterim Saati : 21:00
Araç Alımı : 20:30
Film süresi : 2 Saat / Etkinlik alanın tahliyesi 23:10
Adres : Aynı anda 6 ayrı lokasyonda gösterim olacaktır. Bostanlı – Çiğli – Bornova – Buca – Üçkuyular – Fuar İzmir

Konum bilgisi katılım hakkı onayı alınmış katılımcılarımıza telefonda bilgilendirilip konum bilgileri sms ile ulaştırılacaktır.

Nedir?
2018 ve 2019 yıllarında en uzun gecede gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz covid-19 dolayısı ile bir nebze olsun yüzlerinizi güldürmek için 15 Mayıs Cuma akşamı 3. defa gerçekleşecektir. Herşeyin ücretsiz olduğu etkinligimize sadece 750 adet şanslı araç katılabilecektir. 11 Mayıs Pazartesi günü saat 21.00'de www.arabalisinema.com.tr internet sitemizde aktif olacak kayıt formunu dolduracak ilk 750 araç sahibi (İçişleri Bakanlığının ticari taksiler için verdiği izine paralel olarak aynı aileden olmak koşulu ile Arabalı Sinema etkinliğine araç içinde şoför dahil toplam 4 kişi ile, aynı aileden değil ise 2 kişi ile) bu muhteşem etkinliğin keyfini sürecek.

Covid – 19 genelgesi kapsamında 20 yaş altı ve 65 yaş üstü için sokağa çıkma yasağı olması sebebi ile etkinliğimize katılmaları hukuken mümkün değildir. Konu hakkında farklı bir gelişme olması durumunda sayfamızdan duyurulacaktır.

Araçlar etkinlik alanına girdikten sonra araçlardan çıkılmayacak, film arası verilmeyecektir.
Maske, sperlik, popcorn ve gazoz ikramı personelimiz tarafından aracınıza servis edilecektir.
Kayıt sırasına göre telefon ile dönüş yapılacak olup en yakın bölgenizdeki etkinlik alanına kaydınız onaylanacak, bölgenizde ki etkinlik alanı kontenjanı doldu ise diğer bölgelerde ki etkinlik alanına kaydınız aktarılacaktır.

Bilgi

  • Formda vereceğiniz telefon numarasından size dönüş yapılacaktır. Telefon numaranızı yazaren dikkatli olmalısınız.
  • Aracınız normal binek araç olmalıdır. Minübüs, kamyonet tarzı araçlar görüşü engelleyeceği için araçlar alınmayacaktır.
  • Gösterilen yere aracınızı park etmelisiniz.
  • Dev ekrandan filmi izlerken, arabada radyonuzda sesini dinleyebileceksiniz.



Başvuru Formu
Başvuru formu bu alanda 11 Mayıs Pazartesi saat 21:00 aktif olacaktır.