Şarkıların Ev Hali
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 45 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

%100 Müzik sunar: Şarkıların Ev Hali
25 Mart 2020, Çar, 21:30
SoldOut Performance Hall

Biletler
45.00 TL

Birkan Nasuhoğlu, Can Ozan, Nova Norda, Sedef Sebüktekin, “Şarkıların Ev Hali” projesinde, ilk kez hep birlikte, tüm konser aynı sahneyi paylaşacak!

Sanatçıların birlikte sahne alacakları gösteride, dört müzisyen kendi şarkılarını akustik yorumlayacak, birbirlerinin şarkılarını söyleyecek ve düetler yapacaklar. Ev salonu şeklinde dekore edilmiş sahnede, şarkıları üzerine konuşacak, şarkıların hikayelerini anlatacak, müzik üretimi ve sürpriz konularda sohbet edecekler.

Son dönemin parlayan yeni nesil dört müzisyenini, yeni bir format ile aynı sahnede buluşturan “Şarkıların Ev Hali”, sanatçıların ‘ozan’ kimliklerine, ev hallerine, ortak müzikal kimliklerine ve dostluklarına ışık tutacak.

Analog Prodüksiyon tarafından gerçekleştirilecek turne kapsamında, dört sanatçı İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir’i turlayacak. Bu özel projenin tekrarı olmayabilir, kaçırmayın!



– Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
– Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur.
– Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
– Etkinlik Başlangıç 22:30'dur.
– Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
– Seyirci mekanda yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve organizatör ya da mekanın bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.
– Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.
– Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.
– Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.
– Konser süresince biletinizi ve bilekliğinizi saklayınız.
– Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.
– Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.
– İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir.
– İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir.
– Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.