Nettalks – Beyazıt Öztürk ile Soru Cevap
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 224 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Nettalks – Beyazıt Öztürk ile Soru Cevap
20 Mayıs 2020, Çar, 15:00
Swissotel Büyük Efes

Biletler
– 224.00 TL

İlham veren kişilerin buluşma noktası Nettalks, Beyazıt Öztürk’ü İzmirlilerle buluşturuyor.

NETTALKS NEDİR?
NETTALKS, söyleyecek bir sözü olan, farklı bakış açıları sunabilen, birikimleri ve deneyimleriyle ilham veren kişileri sizlerle buluşturan sosyal bir platformdur. Bu oluşum, Şela Habif’in kendi öğrenme ve yenilenme merakından yola çıkarak, İzmir’in sosyokültürel yaşamına katkı sağlamayı hedefleyen bir sosyal sorumluluk projesi olarak 2018 yılında kuruldu. NETTALKS, konuşmacı ve dinleyiciler arasında köprü kurma, ilham alma ve bilgi paylaşma amacını taşıyor. Ayrıca, Şela Habif’in soruları ile söyleşiler dizisine dönüşen bu platform dinleyicilerin katkılarıyla interaktif bir ortam sağlamış oluyor.

NETTALKS'UN AMACI NEDİR?
İlk amacı, bireylerin merak dürtüsünü harekete geçirerek, öğrenme ve kendini geliştirme arzusunu uyandırmak. Toplumda ‘iyi ki varlar’ dediğimiz, etkileme gücüne sahip, alanında başarılı olmuş kişilerle İzmirlileri buluşturmak.

Diğer amacı da, her söyleşiden elde edilen gelirin tamamını çeşitli vakıflara bağışlayarak toplumsal bir fayda sağlamaktır.



– Etkinlikte 6 yaş sınırı vardır. 6 yaşın üzeri bilete tabidir.
– İzleyiciler etkinlik başlangıcından önce salondaki yerlerini almalıdırlar.
– Profesyonel kayıt cihazları salona alınmaz.
– Organizasyon firması bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
– Organizasyon firması katılım şeklini uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.