HoliFest
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 73 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

HoliFest
23 Nisan 2020, Perşembe, 12:00
İzmir Arena

Biletler
Genel Satış – 73,50 ₺

Dünya’nın 50’den fazla ülkesinde her yıl coşkuyla kutlanan Geleneksel Hint Kültürünün en büyük bayramı olan HoliFest, Türkiye’de ilk defa orijinal konseptiyle 2016 Nisan ayında biletlerini günler öncesinden bitirerek İstanbul’da kutlanmıştır. İzmir’de Ekim 2017’de ilk defa binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen ve son yılların en ses getiren “konsept festivali” olma özelliği taşıyan Holi festivali 23 Nisan 2020 Perşembe günü yeniden İzmir’de! Türkiye’deki beşinci yılında baharın gelişini kutlamasının yanı sıra, etkinliğin Hint kültüründe önemli bir misyonu olan “iyiliğin, kötülüğe karşı mücadelesi” fikrini de taçlandırmak amaçlanmıştır.

Misafirlerimiz şehrin karmaşasından uzaklaşarak, etkinlik alanında Hint mutfağının birçok çeşidini bulacakları restoranlar, Hint kınası atölyeleri, Hint dans grupları, dünyaca ünlü Hintli DJ’ler, Hint giysi ve aksesuarlarının sergilendiği butikler ile Hint kültürünün tüm güzelliklerini tadacaklar ve baharın gelişini müjdeleyen müthiş bir Holi’nin coşkusunu yaşayacaklar.

Sıradan bir Cumartesi gününüzü rengarenk bir bahar festivaline çevirecek bu organizasyon kapılarını saat 12.00’de misafirlerine açıyor ve gecenin geç saatlerine kadar DJ programı, dans gösterileri, her saat başı boyalara bulanacağınız bir eğlenceyle size unutulmaz bir gün yaşatmayı vaat ediyor.

Hint Mitolojisinde de yer aldığı gibi;

Haydi hep beraber barış, mutluluk, huzur ve aşk dilekleriyle iyinin kötüye karşı zaferini, doğa ananın uyanışını rengarenk kutlayalım!

Sahne Alacak Sanatçılar:
Can Bonomo
Khontkar
Kalben
No.1

Lütfen Not Edin
– Etkinlik alanına likit kozmetik ürünler, paketi açılmış sigaralar, yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.
– Etkinlik alanına tek giriş hakkınız bulunmaktadır, çıkış yaparsanız tekrar giremezsiniz.
– Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri etkinliğe almama hakkına sahiptir.
– Etkinlikte kullanılacak boyalar sağlığa zararı olmayan, bitkisel ürünlerdir.
– Bilet fiyatına, 1 adet Holifest toz boya paketi dahildir.
– Pdf bilet uygulaması vardır. Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız.