Future Forward: Jody Wisternoff & Grum
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 30 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Future Forward: Jody Wisternoff & Grum
28 Şubat Cuma – 23:00
Hangout Cure

Biletler
40.00 TL
30.00 TL

Future Forward: Jody Wisternoff & Grum, 28 Şubat'ta Hangout Cure sahnesinde!

‘2000 ve 2005 yıllarında Above & Beyond tarafından kurulduktan sonra geçtiğimiz 20 yıl içerisinde küresel bir fenomene dönüşerek en çok takip edilen plak şirketlerinden birine dönüşen Anjunabeats ve Anjunadeep’in iki demirbaş ismi Jody Wisternoff ve Grum 28 Şubat’ta Future Forward sunumuyla İzmir Hangout Cure’de sahne alacak.

Not: Future Forward: Spektre ve Eelke Kleijn etkinliklerine katılmış olan müzikseverler bu etkinliğe ücretsiz olarak katılabilir.

Jody Wisternoff (Anjunadeep, UK)

7 Şubat’ta James Grant ile beraber çıkardığı “Anjunadeep 11” miks albümü kapsamında Prag, Dubai, Tokyo, Miami gibi şehirlerde performans sergileyecek Jody Wisternoff, Utrecht’teki soldout şovundan bir gün önce İzmir’de müzikseverlere derin, duygusal ve melodik bir yolculuk sunmaya hazırlanıyor.

Grum (Anjunabeats, UK)

2015'te Anjunabeats’e katıldıktan sonra çıkardığı “Shout”, “Under Your Skin”, “U”, “Spirit” gibi parçalarla beraber 5 yıl içerisinde Beatport Top 10'e 8 parçasını sokmayı başararak nadir görülen bir başarıya imza atan Grum, karanlık, güçlü ve keskin seslere odaklanan üretimleriyle deadmau5'tan Armin van Buuren’e, Camelphat’ten Above & Beyond’a kadar birçok dünya yıldızının setlerinde kendine yer buluyor. Jody Wisternoff sonrası ilk Türkiye performansı ile sahnede olacak sanatçının bu performansını kaçırmayın.’