Aynur
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 90 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Aynur
15 Nisan 2020, Çar, 20:00
Suat Taşer Tiyatrosu

Biletler
1. Kategori -150.00 TL
2. Kategori -120.00 TL
3. Kategori – 90.00 TL

Aynur, 15 Nisan'da Suat Taşer Tiyatrosu'nda sizlerle.

Kürtçe müziğin uluslararası alanda önemli temsilcilerinden Aynur, Şubat 2020’de hem yeni albümünü yayınlıyor hem de konserler vermek üzere Türkiye’ye geliyor. Aynur, bu konserlerde klasikleşmiş şarkılarının yanı sıra yeni albümü “Hedûr / Zaman'ın Tesellisi”nden şarkılara da yer verecek.

Aynur, dünyanın sayılı müzik okullarından biri olan Berklee Müzik Okulu'na (Berklee College of Music) bağlı Mediterranean Music Institute (Akdeniz Müzik Enstitüsü) tarafından verilen “Master of Mediterranean Music Award /Akdeniz Müziği Ustası Ödülü”ne değer görülen bir müzisyen.

Etkileyici sesi ve olağanüstü yorumu ile sadece Türkiye basınında değil, dünya basınında da övgüyle karşılanan sanatçı, yıllar içerisinde “world müzik”in en önemli isimlerinden biri haline geldi. YO-YO MA ve Silk Road Ensemble, Kayhan Kalhor, Javier Limon, Sertab Erener, Ajda Pekkan, Mercan Dede, Nerderland Blazers Ensemble gibi ünlü müzisyenlerle ortak projelerde ve ses getiren uluslararası sinema filmlerinde yer aldı. Folk Roots (fRoots), The London Times, Sons gibi tüm dünyanın izlediği dergilerin kapaklarında yer verdikleri Aynur, The Guardian, El Pais, FAZ gibi önemli gazetelerde de geniş yer aldı. Avrupa’nın birçok televizyon ve radyo programına konuk oldu.  Son yıllarda albümleriyle Kürt müziği alanında “en çok satan albümler “arasına girmeyi başardı.

“Aynur’un sesini duymak insanın neşesi ile acılarının her katmanının tek bir sese dönüşmesi anlamına gelir. Onun sesi ruhumuzun en derinlerine ve gözyaşlarımızdan kalbimize akarken bir anda bizi tek bir şeyde birleştirir. Unutulamayacak bir ses.”

Yo-Yo Ma



– 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.
– Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.
– Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.