Nihayet Bitti
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 60 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Nihayet Bitti
22 Şubat Cumartesi – 20:30
Tiyatrohane

Biletler
80.00 TL

60.00 TL

Nihayet Bitti, 18 Ocak'ta Tiyatrohane'de sahneleniyor!

Yapıtlarında toplumsal eleştiriler ağır bastığı için Avusturya’nın skandal yaratan yazarı olan Peter Turri’nin kaleme aldığı Nihayet Bitti oyunu, Erk Bilgiç’in yenilikçi rejisi ve Burak Çimen’in performansı ile bu sezon Tiyatrohane’de sosyal medya etkileşimli bir tiyatro deneyimine dönüşüyor.  Oyunda hayatı boyunca istediği her şeyi elde etmiş, kendisini tehlikeye atıp içinden sıyrılabilmiş ve doyum noktasına ulaştığını düşünen ünlü bir gazetecinin çok tıklanacak ölümüne hazırlandığına tanık oluyoruz. 1000’e doğru sayarken bu adamın toplumun ön yargılarını lehine kullanarak insanlarla nasıl eğlendiğini, gerçekle kurgu arasında sıkışıp kaldığını ve kendisine hayranlık duyulması için çabalarken aslında istediği tek şeyin sessizlik olduğunu anlayan biri olduğunu görüyoruz.

1.ADIM: ‘Nihayet Bitti’ İsimli Hakuna Hesabını Takip Et 

Hesabı takip etmek için Hakuna'daki ana sayfada sağ üst köşede yer alan büyüteç şeklindeki arama ikonunu bul! Aşağıdaki bilgilerle hesabı bulup takip edebilirsiniz.

Kullanıcı adı: Nihayet Bitti

Hakuna kimliği: lczr73qvec2ix22

 2.ADIM: Özel Oda Davetini Kabul Et

Oyun başladıktan sonra telefonunuzdan oyuncuyu takip etmeye başlayabilirsiniz. Performans boyunca oyuncu, elindeki selfie çubuğu ile kendini farklı açılardan çekiyor olacak.

Salonda nerede oturursanız oturun, sahneye ne kadar uzak olursanız olun, oyuncu her an yanı başınızda!!!

3. ADIM : Hakuna Lıve Dünyasının Tadını Çıkar!

Tiyatrohane tarafından oynanan ‘Nihayet Bitti’ oyunu sona erdikten sonra Hakuna' nın eğlenceli dünyasını keşfedebilirsin!

Hakuna’da canlı yayınlarda yapacağın çoklu sohbetler ile yeni insanlarla tanışıp hediyeler kazanabilirsin! Her kullanıcı hediyeler kazanıp, bunları paraya çevirebilir.