Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası 80'lere Dönüş Retro Gecesi
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 80 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası 80'lere Dönüş Retro Gecesi
04 Mart Çarşamba – 21:00
SoldOut Performance Hall

Biletler
134.50 TL
80.70 TL

Okan Bayülgen'in sunumu ile Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası, 4 Mart'ta SoldOut Performance Hall'de sahneleniyor!

“Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası – Metres 80'lere Dönüş’ Retro Gecesi  – Özel Performans ve Party

İzleyiciler arasında, 360 derece oynanan interaktif polisiye oyunu Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası-Metres, bu defada sizi 1980 yıllarının sonunda baş döndüren bir Cumartesi gecesine alıp götürüyor.

Bütün dünyada geçiş seneleri…Kaynanalar, Köle İsaura, Dallas, konuşan arabası KITT ile Michael Knight herkesin ekran başına kitlenmesini sağlamış.

İşte hareketli senelerde geçen, Selin Atasoy’un yazıp, Okan Bayülgen tarafından yönetilen Metres’te izleyici kendisini aniden gizemlerle dolu bir cinayetin ortasında buluyor. Çok özel bir gece ,rock ve pop karışımı inanılmaz müzikler, “inanılmaz” dans figürleri, renk renk taytlar, permalı kabarık saçlar, tozluklar, şalvar kot pantolonlar, vatkalar…Bir gece kulübünde ilginç bir buluşma ve ortak bir geçmişi olan iki tane çift…

İşler eski defterlerin açılması ile birbirine girer. Ancak bir dakika durun! Birini takip eden kiralık katil de aynı mekan içindedir. Kimin peşinde acaba? İzleyici, izleyici değil, olayın tam ortasında. Cinayete engel olabilecek mi? Peki katili bulabilecek mi?

Sizler de dolabınızda bulunan en renkli kostümlerinizi giyinin ve cinayeter soruşturmasına el koymak zorunda olan karizmatik genel cerrah Dr. Kuzey’in hemen yanında yer alın.

Herkesin yalan şeyler söylediği ve birbirini kandırdığı gecede katili bulmak, gerçek olanları ortaya çıkarmak kolay değildir. Gerilim ile kahkahanın beraber yaşandığı bu gecede katili bulan ekip kazanmış olacak!