Unite Presents: New Year
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 2 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

U.nite Presents: New Year's Eve 2020
31 Aralık Salı – 20:00
Kontakt Güzelbahçe

Biletler
120.00 TL
100.00 TL

U.nite Presents: New Year's Eve 2020, 31 Aralık'ta Kontakt Güzelbahçe'de!

‘Yeni on yılı muhteşem bir geceyle karşılıyoruz! Müziğin hiç susmayacağı, ateşin hiç sönmeyeceği, barbekünün hiç kapanmayacağı, sıcak üzüm suyunun hiç bitmeyeceği bu gecenin konukları;

XIQUE XIQUE: São Paulo alternatif sahnesinin en önemli labelı Voodoohop Collective'in gediklilerinden, derin grooveları, hipnotik melodileri ve organik ritmleriyle dünyanın her yerinde sağlam bir hayran kitlesi edinmiş, geçen yıl u.nite için sergilediği performansla herkesi büyülemiş Xique-Xique.

SCHNELL-SCHNELL: Radio FG'deki haftalık programları ve ülkenin farklı yerlerindeki sayısız performansları ile kısa sürede adını kalbimize yazmış ikili Schnell-Schnell.

QUEER ELIZABETH live: Yavuz Cingöz ve Burcu Güler tarafından 2017 yılında İzmir’de kurulan, repertuarına aldıkları parçaları electro-house, electronica ve electro-pop türlerinde yorumlayarak dinleyicilerine çok farklı bir canlı elektronik müzik tecrübesi sunan Queer Elizabeth.

EMRE AVCI – GÖKER GEZER: İzmir lokal sahnelerine hızlı bir giriş yapan Emre ve Göker, gece özel setleriyle bizlerle olacak.’