Mövenpick Hotel İzmir – 2018 Yılbaşı Programı
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 3 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.
Mövenpick Hotel Izmir, unutulmaz bir yılbaşı gecesi için birbirinden keyifli seçenekler sunuyor. Özenle hazırlanmış yeni yıl programları, yılın bu son gecesinde, sizlere aileniz ve dostlarınızla paylaşacağınız çok özel bir yılbaşı vadediyor. İki farklı salonda iki farklı seçenekle yılbaşı gecesi için hazır olan Mövenpick Hotel Izmir'de, mutlaka kendinize göre bir eğlence bulacaksınız.
Margaux Restaurant’ta seçkin lezzetlerle, ışıltılı bir gece.
Yılbaşı gecesi ne yapacağınıza hala karar veremediyseniz, Margaux Restaurant’taki yeni yıl programını duymadınız demektir. Genç ve başarılı Başaşçı Murat Yıldız tarafından özel olarak hazırlanmış beş aşamalı set menü sizlere benzersiz lezzetler sunarken, 2018’in ilk dakikalarına keyifle bir başlangıç yapmanızı sağlayacak “Ottoman Express Orkestrası”nın caz esintileriyle renklenen muhteşem performansı, gecenin ritmini arttıracak. 20.30-00.30 saatleri arasında gerçekleşecek yılbaşı eğlencesi, KDV dahil kişi başı 319TL.
Göklerde fasıllı eğlence. Yeni yıla Mistral Lounge’da merhaba deyin: 20.30-01.30 saatleri arasında gerçekleşecek Yiğit Gönüldaş ve Ottoman Express Orkestrası ile canlı fasıl müziği ve 270º panoramik İzmir manzarası sunan Mistral Lounge’da eğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek. Serpme meze ve karışık ızgara içeren yılbaşı menüsü ve limitsiz içkinin dahil olduğu fasıllı eğlence, hareketli bir gece isteyenlerin ilk tercihi olacak. Mistral’de yılbaşı partisi yeni yıl menüsü, limitsiz yerli içki ve KDV dahil 299 TL.
Yeni yıla, Mövenpick Hotel Izmir’de uyanın. Yeni yıl gecesi Mövenpick Hotel Izmir’de kalın; kaliteli ve ayrıcalıklı hizmetin tadını çıkarın. Konaklama, Margaux Restaurant’ta lezzetli bir yeni yıl kahvaltısı ve Coral Sağlık Kulübü’nde fitness salonu, kapalı havuz, sauna ve buhar odası hizmetlerinden ücretsiz yararlanma imkanı içeren iki kişilik yılbaşı konaklama paketleri, gece başı KDV dahil 400 TL’den başlayan fiyatlarla.
Yılın ilk gününe lezzetli bir kahvaltı başlayın. Yılbaşı gecesi harika vakit geçirdiniz ve yeni yıla mükemmel bir başlangıç yaptınız. Şimdi Mövenpick Hotel Izmir’de yeni yılın ilk gününün keyfini nefis bir kahvaltı ile çıkarma zamanı. Zengin kahvaltı lezzetlerini, Türk ve dünya mutfaklarından seçkin örnekleri ve organik lezzetleri bu özel kahvaltıda deneyebilirsiniz. 1 Ocak 2018’de, 06.30-11.30 saatleri arasında Margaux Restaurant’taki yeni yıl kahvaltısı KDV dahil kişi başı 75 TL.

10 kişi ve üzeri gruplar için %10 indirim imkanı bulunan yeni yıl programlarımız hakkında ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için:
Gökhan Çakır, Yiyecek&İçecek MüdürüTel + 90 232 488 14 25[email protected]