Mode XL
Bornova
Geçmiş Etkinlik
Gidiyorum:  1
SATIN AL 168 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Mode XL
22 Kasım 2023, Çarşamba, 20:00
Hangout Performance Hall

MODEXL 2023 turnesi dahilinde Hip Hop’ın 50. yılına özel bir etkinlik ile 22 Kasım Çarşamba akşamı İzmir Hangout PSM sahnesinde olacak gruba bu gecede 12” ROCKER eşlik edecek.
Etkinlik Kuralları– 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı giriş yapması yasaktır.
– Kapı Açılış: 20:00
– Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.
– Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.
– Konser alanına girecek herkes bilete tabidir
– Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.
– Etkinlik salonunda kadın-erkek eşitliğine dikkat edilecektir.
– Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.
– Konser alanına profesyonel ses ve görüntü kayıt araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ve Selfie ve GoPro çubukları alınmayacaktır.
– Organizatör  tarafından konser boyunca görüntü ve ses kaydı yapılacaktır. Bilet satın alan ve konser alanında olan herkes görüntülemeyi kabul etmiş sayılır.
– Konser bileti alanlar, organizatör ve güvenlik ekibinin belirleyeceği üst ve çanta aranması dahil her türlü güvenlik önlemini kabul etmiş sayılır. Bu önlemlere uymak istemeyen katılımcıların, alana giris¸ haklarının iptal edileceği gibi, bilet iadeleri de yapılmayacaktır. Katılımcıların yaşını doğrulamak amacıyla organizatör kimlik ibrazı isteyebilecektir.
– Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere  katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.
– Konser alanına yanıcı, patlayıcı, parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.
– Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.
– Konser alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.
– Konser süresince biletinizi saklayınız.
– Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.
– Konser alanına evcil hayvan alınmayacaktır.
– Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.
– Konser alanına yanıcı, patlayıcı, parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.
– Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.
– Konser alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.
– Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.
– Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.