Eril & Dişil Dengeleme Çalışması
Geçmiş Etkinlik

Eril&dişil Dengeleme Çalışması
22 Aralık 2019 10:00
22 Aralık 2019 13:00
Meet And Joy Park

Çoğu zaman eril ve dişil enerjilerimizi baskılayarak yaşarken aslında hayatımızı zorlaştırıyor ama bunun farkında bile olamıyoruz. Oysa  çabamızı enerji baskılamaktan yana kullanmak yerine dengeli yaşamayı seçsek, ekstra bir çaba sarf etmemize bile gerek kalmayacak.

Peki nedir bu çok konuşulan eril ve dişil enerji? Neden bu kadar önemli? Nasıl dengede yaşanır? Baskılama zorunlulukları ve kendimizi sınırlandırmalarımız nasıl ortadan kalkar? Bu çalışmada hepsi ve daha fazlası için buluşuyoruz .

✨ Eril ve dişil enerjinin farkında olarak yaşamayı seçmek ister misin?
✨ Eril ve dişil enerjinin dengesinin mevcut veya arzuladığın ikili ilişkilerine sevgiyle ve neşeyle yansımasını deneyimlemeyi seçmek ister misin?
✨ Gereğinden fazla verici olduğunu mu düşünüyorsun?
✨ Özgürce ‘Evet’ veya ‘Hayır’ diyemiyor musun?

Öyleyse sen de gel katıl bize, Spiritüel Gelişim Rehberi Fatma Varnalı ile birlikte yolculuğumuz başlıyor .

Fatma Varnalı'nın Notu:
Herşeyin üstesinden tek başıma gelebilmek, ayaklarımın üzerinde sağlam durabilmek, istediklerimi elde edebilmek, varım diyebilmek gibi çıkarlarım için kavga etmem gerektiğini marifet sanan ben; hiç olmayacak sahnelerde de pasif kalıyordum.  Aslında herşeyin dengede olmaktan geçtiğini fark ettiğimde ise hayatım daha huzur dolu, neşe dolu, sevgi dolu olmaya başladı.



IM4515312511559794708[email protected]