Swissotel Yılbaşı Galası – Grand Efes 1 Salonu
Alsancak
Geçmiş Etkinlik
Gidiyorum:  7
SATIN AL 1529 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Swissotel Yılbaşı Galası – Grand Efes 1 Salonu
31 Aralık 2021, Cuma, 20:00
Swissotel Büyük Efes

Biletler

1. Kategori: 1749.00 TL
2. Kategori: 1529.00 TL

İzmir’de yeni yıl Swissotel büyük Efes’te karşılanır!

Swissôtel Büyük Efes, 2022 yılına ayrıcalıklı bir başlangıç yapmak isteyenleri özel bir yeni yıl galasında ağırlıyor.

Yeni yılı doyasıya eğlenerek karşılamak isteyen misafirleri Swissôtel’de; Baş Aşçı Sedat Buğday ve yetenekli ekibinin hazırladığı enfes menüler ve canlı müzik performansları karşılıyor.

Balo salonlarında, Ayşegül Aldinç ve Seran Bilgi’nin eşsiz performansları ile özel bir yeni yıl programı sunuluyor. Müzik kariyerinde imza attığı başarılarla tanıdığımız, Türkçe Pop’un en sevilen ve zamansız sanatçılarından olan Ayşegül Aldinç ve Garo Mafyan & Turbulence Orkestrası ile birlikte yılbaşı akşamı müzikseverleri büyülemeye devam ediyor. Aldinç, hem kendi şarkıları hem de sevilen parçalara getireceği yorumla yeni yılda unutulmaz anlarınıza ortak olacak. Aynı zamanda müziğin yükselen değeri olan Seran Bilgi, Türk ve Dünya Pop Müziği’nin tüm dönemlerinden en popüler şarkıları eşsiz yorumuyla müzikseverler için seslendirecek.

Etkinlik Kuralları

– Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına “Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme” sayfasından ulaşabilirsiniz.
– Etkinlik 20:00’da başlayıp 01:00’da sona erecektir.
– Seran Bilgi ve orkestrası gece başlangıcında sahne alacak olup ardından, Ayşegül Aldinç ve Garo Mafyan & Turbulance orkestrası yılbaşında sahne alacaktır.
– Fiyatlar kişi bazlıdır.
– Fiyatlara yılbaşı gala girişi, yılbaşı menüsü ve otel tarafından belirlenen limitsiz içecek dahildir.
– PDF bilet uygulaması vardır.
– Çocuk Galası ayrı bir salon olan Grand Efes 2 salonunda geçerlidir.