Street Disco – UNITY
Geçmiş Etkinlik

Tarih: 6 Aralık 2019
Saat: 21.30 – 03.00
Yer: Punta İzmir

Yılın son partisine haftalar kala…

Street Disco / UNITY 6 Aralık gecesi İstanbul'dan Mr. Sür'ü Punta İzmir'de sizlerle buluşturacak. Şehrin merkezinde ilk kez dinleme şansı yakalayacağımız Mr. Sür'le birlikte gecede, İzmir'den Omar The Flamboyant AKA Boëthius'ta gecede olacak. Parti başlarken bu defa Steph'e Zand eşlik edecek. İtalyan sanatçı ve akademisyen Daniele Savasta mekana özgü canlı visual gösterisiyle herkesi havaya sokacak.

Herkese Açıktır.

Giriş Üceti: 20 TL










Mr. Sür

Mr. Sür, öncelikle müzik ve dansın birleştirici gücüne inanıyor!

2007'den beri profesyonel olarak müziğini paylaşan Mr. Sür'ün setleri, detroit teknodan italo diskoya, getto elektrodan chicago house veya synth-pop'a kadar çeşitleniyor. 2012'den beri İstanbul'da Wake Up Call ve Suma Beach ekiplerinin çekirdek kadrosunda yer alıyor. Aynı zamanda İstanbul'daki TUTTIFRUTTI, XES (Mr. Ties ile birlikte) ve Come To Mama! gibi özgün queer partiler serisinin yaratıcılarından biri.

Şu sıralar Mr. Sür ismini Homopatik DE, CockTail d'Amore DE, ADE NL, Paradiso NL, ://about blank DE, Makao BT, Tresor DE, Heart ES, Batofar FR, Fabriketa BRA, DSviante BRA gibi tüm dünyada gerçekleşen birçok musicmatters veya genderbender partilerinde görebilirsiniz.

Bunların yanı sıra, yeni plak şirketi projesi, yeni bir radyo programı formatı ve İstanbul'daki gece hayatı hakkında bir hikaye anlatımı projesi üzerinde çalışıyor. Mr. Sür ayrıca Mistress Sür veya Ex-Step Mother olarak da performanslar gerçekleştiriyor.

https://soundcloud.com/mrsur


Steph

2009'dan itibaren İstanbul'da düzenli olarak çalmaya başlayan Steph, 2013'e kadar her Cumartesi gecesi Dinamo FM'de haftalık radyo setini yayınladı. Disco, house müziğinden teknoya, setlerinde farklı janralara yer verdi. Son zamanlarda Högre, Street Disco ve İzmir köşklerinde setlerini çalmaya devam ediyor.

soundcloud.com/stephatplay


Omar The Flamboyant AKA Boëthius

2015'de müzik prodüksiyonuna başladı. 2016'da DJ'liğe adım atarak Istanbul'da yer alan Radyo Modyan, Peyote gibi mekanlarda çaldı. Kendi yayınladığı iki albüm olup, Londra bazlı label WANNAMARCHI.CLUB altında iki mixtape'de yer aldı. Yakın zamanda Bedouin Records'in kardeş label'ı, Bastakiya Tapes'in bünyesine katılmıştır.

https://soundcloud.com/soundofboethius


Daniele Savasta

Palermo Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Endüstriyel Tasarım bölümünde lisans eğitimini bitirdikten sonra, İUAV Venedik Üniversitesi Product Design (Ürün Tasarımı) Bölümü'nde Yüksek Lisansını, sonra aynı üniversitede Interaction Design (Etkileşim için Tasarım) alanında doktorasını tamamlamıştır . Palermo, Politecnico Milano ve İUAV Venedik Üniversitelerinde Araştırma Görevlisi olarak başladığı akademik kariyerine, Yaşar Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı bölümünde tam zamanlı Öğretim Görevlisi olarak devam etmektedir.