Korcan Karar Fotograf Sergisi "Anıtkabir – Atatürk Mausoleum"
Geçmiş Etkinlik

Tarih: 09 – 24 Kasım 2019
Yer: Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi

Ayrıntılar : Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81'inci yıldönümünde Gazeteci ve Televizyon Habercisi Korcan Karar'ın Anıtkabir sergisi İzmirlilerle buluşuyor. 9 Kasım saat 14.00'te BBKSM'de Duayen Gazeteci Uğur Dündar'ın katılımıyla gerçekleşecek sergide Anıtkabir'in Karar'ın gözünden çok özel fotoğrafları sergilenecek.
Buca Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurlandığı 10 Kasım'ın 81'inci yıl dönümünde çok özel bir sergiyle anacak.

İzmirli Gazeteci ve Televizyon Habercisi Korcan Karar'ın objektifinden çekilen fotoğraflarla hazırlanan sergide, Mustafa Kemal Atatürk'ün başkent Ankara'daki ebedi istiratgâhı Anıtkabir'in çok özel fotoğrafları İzmirlilere sergilenecek.

Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde (BBKSM) 9 – 24 Kasım 2019 tarihleri arasında ücretsiz olarak ziyaretçilerini ağırlayacak Korcan Karar Anıtkabir Fotoğraf Sergisi'nin açılışı 9 Kasım Cumartesi günü saat 14.00'te, Korcan Karar ve Türkiye'nin Duayeni, Usta Gazeteci Uğur Dündar'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Sergi Ziyaret Saatleri:
08.30 – 17.30