Halloween Freak Park
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 70 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Halloween Freak Park 2019
02 Kasım Cumartesi – 20:30
İzmir Arena

Biletler
80.00 TL
70.00 TL

Cadılar Bayramı'nı en ürkütücü şekilde yaşamaya hazır olun!

Türkiye’nin en büyük cadılar bayramı etkinliği Halloween Freak Park 2019, Kendine Has’ın katkılarıyla.

Cadılar Bayramı'na özel mekan dekoru ve sahne düzeni, tüm katılımcıların etkinlik boyunca ücretsiz olarak faydalanabileceği Halloween makyaj standları, kostüm ve maske kiralama noktaları, güne özel visual mapping şovları ile Halloween'in ürkütücü atmosferini iliklerinize kadar hissedeceğiniz Freak Park'a çok az kaldı!

Etkinlik ile İlgili Önemli Bilgiler!

  • Etkinliğe saat 22:00 öncesi giriş yapan tüm katılımcılara bir köpüklü içecek bizden!
  • Ücretsiz Halloween makyajı hizmetinden profesyonel ekiplerin standlarına başvurarak etkinlik bitimine kadar ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

Detaylı ve uzun zaman alacak özel makyaj talepleriniz için 22:00'den önce gelmenizde fayda var. Böylece bürünmek istediğiniz her karaktere bürünebilir, aklınızdaki her türlü makyajı yaptırabilirsiniz. Dilediğiniz makyajı ekibimizin kataloğundan seçebilir veya kısıtlama olmaksınız kendiniz belirleyebilirsiniz. Ekibimize telefonunuzdan göstereceğiniz görseller doğrultusunda istediğiniz makyajın/karakterin aynısını yine ücretsiz olarak yaptırabilirsiniz!

  • Etkinliğe kostümlü katılarak Freak Park'ın ürkütücü atmosferiyle bütünleşmeniz eğlence ve korku dozunu arttıracaktır. Kostumsüz gelmeniz halinde dilerseniz etkinlik süresince aramızda bulunacak, İzmir'in en köklü kostüm kiralama noktasının zengin koleksiyonundan kostüm/aksesuar/maske kiralayabilirsiniz. Her kostüm çeşidinden sınırlı sayıda ya da tek olarak bulunmaktadır.