Erkek Arkadaşım Bir Feminist
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 101 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Erkek Arkadaşım Bir Feminist
28 Aralık 2019, Cumartesi, 20:30
Suat Taşer Tiyatrosu

Biletler
1. Kategori -112.00 TL
2. Kategori – 101.00 TL

Oyuncu kadrosunda Gonca Vuslateri ve Fırat Tanış'ın bulunduğu Erkek Arkadaşım Bir Feminist oyunu 28 Aralık akşamı Suat Taşer Tiyatrosu Sahnesi'nde sizlerle…

Günümüz kadın erkek ilişkilerini feminist bir erkeğin ve daha iyi bir feminist olma şansını yitirmiş olan kadının gözünden anlatmaktadır.

Ali Altuğ’un yönettiği Gonca Vuslateri ve Fırat Tanış’ın üçer farklı karakteri canlandırdığı oyunun dekor – kostüm tasarımı Başak Özdoğan’a, ışık tasarımı ise Kemal Yiğitcan’a, hareket düzeni Senem Oluz’a aittir.               

İngiliz Yazar Samantha Ellis’in 18. Yüzyıldan bu yana kadının siyasal ve toplumsal haklar bakımından erkekle eşit olması gerektiğini öne süren feminizm akımının sözcülüğünü, bir erkeğin zihnine ve kalbine yerleştirerek ele aldığı bir oyundur.

Barış kampında büyümüş, prensip sahibi ve annesinin Wonder Woman’a olan hayranlığından dolayı adını süper kadın kahramanın erkek arkadaşından alan Steve…

Kötü erkekleri seven, yaşadığı ilişkilerden mutsuz ve bu kısır döngüden kurtulmaya çalışan Kate…Steve ve Kate bir kostüm partisinde tanışırlar. Oyun boyunca ilk bakışta birbirine zıt gibi görünen iki karakterin, tüm olguların, ideolojilerin ötesinde insan doğasının en saf halleri içindeki süreci izleriz.

Steve ve Kate’in ilişkilerine eski sevgililerin, anne babaların da eşlik ettiği kimi zaman çok tanıdık kimi zaman da sürprizlerle dolu, toplumsal rollerin ve kimliklerin yer değiştirdiği bir yolculuğa eşlik ederiz.