Elfenberg – Sam Shure – Enes Çakır
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 50 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Elfenberg – Sam Shure – Enes Çakır
07 Aralık Cumartesi – 23:00
Hangout Cure

Biletler
70.00 TL
50.00 TL

Elfenberg – Sam Shure – Enes Çakır, 7 Aralık'ta Hangout Cure'da!

Elfenberg – Sam Shure – Enes Çakır, 7 Aralık Cumartesi akşamı Hangout Cure sahnesinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

7 Aralık gecesi uluslararası elektronik müzik sahnesinin en önemli labellarından Stil Vor Talent'ın yıldız isimlerinden Elfenberg ve Sam Shure'u ağırlıyoruz! ELFENBERG: Yarattıkları mistik ses alanları içinde sürekli hareketi tetikleyen grooveları ile kısa sürede çok geniş bir hayran kitlesine sahip olmuş muhteşem ikili Elfenberg artık bütün global festivallerin ve listelerin vazgeçilmez isimlerinden. Müziklerini janr kısıtlamalarından muaf, bambaşka bir bütün içinde sunan bu duonun büyüsüne kapılmaya ve çok dans etmeye hazır olun!

SAM SHURE: Çok erken yaştan itibaren müzik üretmeye başlamış, elektronik ses tasarımını jazz yürüyüşleri ve oriental ses alanlarıyla birleştiren Sam Shure, çok katmanlı ve janrlar arasında son derece rahatça gezinen prodüksiyonlarıyla 2019'un en hızlı yükselen bir kaç müzisyeninden birisi oldu. Stil Vor Talent'ın son gözde dahisini ‘canlı dinledim’ demek isteyenler 7 Aralık'ı kaçırmayın!