TV Series Night on Halloween
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 32 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

TV Series Night on Halloween
31 Ekim Perşembe – 22:00
SoldOut Performance Hall

Biletler
40.00 TL
32.00 TL

TV Series Night on Halloween, 31 Ekim'de SoldOut Performance Hall'de! 
Yıllar, sezonlar, seriler boyunca izlediğin dizi karakterlerinden hangisine kendini yakın hissettin? En çok özlediğin kim? Sen hangisisin? Dean Winchester, Walter White, Buffy Summers, Hannibal Lecter, Jon Snow, Rick Grimes ya da senin kişisel seçimin nedir? En çok yerinde olmak istediğin hangisi? Yerinde olmak istediğin dizi karakterini seçme fırsat.. The Party Is Coming.

İkincisi düzenlenen Özel Halloween gecemizde temamız yaşamımızda önemli yere sahip olan TV dizileri. Kendini vampir ya da zombiye dönüşüyor gibi hissediyor, eşiği tuz dökülerek yakılmış bir kapıdan girebiliyorsan, güneş ışığından kaçıyorsan, yürüyen ölüler, cadılar, canavarlar ve hayaletler, konuşan hayvanlarla dolup taşan fantastik dünyalardan parçalar sunacak özel gecede sende yer almalısın!

The Walking Dead, Supernatural, Penny Dreadful,The Haunting of The Hill House, Stranger Things, Game of Thrones, Angel, Hannibal ve fazlasını Cadılar Bayramı’nda TV dizileri konseptli bir parti ile anımsıyoruz..

Korku ve şiddet içerikli dizi ve filmlerden parçalar içeren müzik ve görselli olan özel gecede DJ kabininde Suat Ok(@swatabi) olacak.

SoldOut Performance Hall- The Venue In The North…