Katatonia
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 110 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Katatonia
31 Ocak 2020, Cuma, 21:30
İzmir Arena

Biletler

Balkon – 154.00 TL
Genel Giriş – 110.00 TL


“Birlikte Güzel sunar: Rock Off Event Series”, 31 Ocak, 1-2 Şubat tarihlerinde sırasıyla İzmir, Ankara ve İstanbul’da gerçekleşecek Katatonia konserleri ile devam ediyor.

2014 yılından bu yana “Türkiye’nin en sert müzik festivali” ünvanını elinde bulunduran “Birlikte Güzel sunar: Rock Off” festivali, yazın yapılacak 6. “Birlikte Güzel sunar: Rock Off” festivali öncesi “Birlikte Güzel sunar: Rock Off Event Series” adı altında düzenlenecek organizasyonlarla müzikseverleri festivale hazırlayacak. Bu sayede “Birlikte Güzel sunar: Rock Off” heyecanı yılın büyük bölümüne yayılmış olacak.

İsveç’in saygıdeğer ve melankolik neferi Katatonia, müzikal yolculuklarının en önemli başyapıtlarıyla sahne alacakları çok özel bir Türkiye turnesiyle yedi yıllık bir aradan sonra tekrar bizlerle.

Metal müziğin en yoğun duygulardaki eşiği sayılabilecek, varoluşumuzun korkuları ve belirsizliklerine teselli olmuş şarkılarıyla Katatonia, tüm türdaşlarından ayrı bir tarzın sahibi. Yirmi yıl önce doom metale yön veren Dance of December Souls ve Brave Murder Day’in izleri artık silinmeye yüz tutsa da her yeni albümleriyle kendilerine özgün alternatif öğelerle bezenmiş altyapıyı sürekli geliştiren Katatonia yaklaşık otuz yıldır metal müzik severlerin başucu gruplarından. 1991 yılında Stokholm’de Jonas Renkse ve Anders Nyström tarafından oluşturulan vizyoner temel, Discouraged Ones, Tonight’s Decision ve Last Fair Deal Gone Down ile alternatif bir tarzda evrildi; Viva Emptiness, The Great Cold Distance ve Night is the New Day ile kendi üsluplarında benzersiz bir yapıya dönüştü. Hüznü ifade etmede belki de tüm çağdaşlarından daha fazla ustalaşan Katatonia, sorunlu ruhlarımızı yatıştırmak için sonik umut verici ışıltılar sunmaya devam ediyor.

Kariyerlerinin en güzel şarkılarındaki dinamik alacakaranlığı deneyimlemek üzere Katatonia ile birlikte olacak sevenleri 31 Ocak’ta İzmir Arena, 1 Şubat’ta Ankara Milyon Performance Hall ve 2 Şubat’ta Istanbul IF Performance Hall’da buluşuyor.