Halloween Freshman
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 40 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Halloween Freshman
31 Ekim Perşembe – 19:00
Ooze Venue

Biletler
50.00 TL
40.00 TL

Halloween Freshman, 31 Ekim'de OOze Venue'de!

‘4.sü düzenlenen konsept Hallowen etkinliği; birçok üniversite topluluğu , Cosplay toplulukları ve destekçi firmalar ile gercekleştirmekte olup, Ooze Venue'de bir araya geliyor.

Eren Dutlu, Tezgah, Ufuk Algan, İyi Kötü Kararsız gibi grupların sahne alacağı bu organizasyonda; en iyi kostüm, en iyi makyaj, en iyi dekor yarışması gibi sosyal etkinliği arttıracak aktiviteler gercekleştirerek, Üniversite topluluklarının da desteği ile Freshman yani yeni gelen üniversite öğrencilerinin de tanışmaları sağlanıyor.

Üniversite topluluklarının dışında İzmir içinde yer alan Cosplay ve yabancı uyruklu katılımcılar ve derneklerle görsel zevki yüksek olan festival tadında bir konsept parti sizleri bekliyor.

Launge alanında ; yiyecek, tasarım, oyun, kostüm, makyaj standları mekan içi her alanda dekorlar kullanılarak süsleme çalışmaları ve büyük ödül ile unutulmaz bir gece yaşanacak.

Yarışmalardaki ödüller,

– En iyi kostüme çift kişilik tatil

– En iyi makyaj ve en iyi dekora Ooze Venue'de gerçekleştirilen istediği herhangi bir konsere çift kişilik bilet verilecektir.’