Ediz Hafızoğlu – Nazdrave
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 40 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Ediz Hafızoğlu – Nazdrave
30 Kasım 2019, Cumartesi, 20:30
Suat Taşer Tiyatrosu

Biletler
2. Kategori Biletler
57,00 TL
40.00 TL
1. Kategori Biletler
76,00 TL
53.00 TL


Bu yıl 3.sü düzenlenen Karşıyaka Caz Festivali kapsamında, 30 Kasım tarihinde Ediz Hafızoğlu, Suat Taşer Sahnesi'nde dinleyicisiyle buluşuyor.

Stüdyo ve konser müzisyeni olarak, cazdan rock’n roll’a, metalden deneysel müzik ve Balkan müziğine, birbirinden farklı tarzlarda çalışan birçok müzisyene eşlik eden; yerli caz sahnesinin en başarılı davulcuları arasında sayılan Ediz Hafızoğlu’nun ikinci stüdyo albümü “13”, 2018’in Mart ayında Lin Records etiketiyle yayımlandı. Hafızoğlu’nun yeni albümü, 13 rakamının gücünü ve değişimi temsil ediyor, dinleyenleri karanlıktan aydınlığa, iç karmaşasından düzene doğru akan hislerle dolu bir yolculuğa davet ediyor.

13 parçadan oluşan “13”ü, “İnsanların hayatlarında bir anda nelerin değişebileceğini, bu değişime açık olmaları gerektiğini vurgulamakla birlikte; hayatın aslında sadece şu an’dan ibaret olduğunu hatırlatan ve bizi bu an’da tutmaya çalışan bir albüm” sözleriyle tanımlayan Ediz Hafızoğlu, bunun aynı zamanda bir köprü albümü olduğunu, geçmişle şu an’ı birbirine bağlayan duyguları içinde barındırdığını da söylüyor.