Adagio – Fotoğraf Sergisi
Geçmiş Etkinlik

VAGON PEOPLE SANAT VE TASARIM GRUBU

Vagon People Sanat ve Tasarım Grubu, 27 Ekim 2018 tarihinde Yaprak Köksal ve Ufuk Erdal tarafından İzmir’de kuruldu.

Grup olarak hedefimiz; sanatın farklı kollarını bir araya getirerek hem estetik arayışlarla hikâyeler üretmek, hem de eleştirel bir bakışla toplumun sanatla iyileştirilmesine katkıda bulunmak. Bu sebeple farklı disiplinlerden çeşitli sanatçılarla birlikte proje proje ilerleyerek yolumuza devam ediyoruz.

Hayat bir yolculuk ve üzerinde yaşadığımız gezegen ise bir konak. Biz de bu konakta özgür sanat anlayışına sahip tüm dostları, aynı vagonda seyahat eden yolculara benzetiyoruz.

ADAGIO FOTOĞRAF SERGİSİ

Hayat korkunç bir hızla akıp gidiyor. Ve bazen biz de bu sele kapılıp kayboluyoruz. Özellikle kent insanı için bu kaçınılmaz ve dur demek neredeyse imkânsız. Vakit elbette değerli ve her anın kıymetini bilmek gerekiyor. Fakat bir parça vites düşürüp, acele etmekten vazgeçtiğimizde güzelliklerin de farkına varacak bir kapı açmış oluyoruz. En kötü anlarda bile bu güzelliklerin farkına varabiliriz. Çünkü sevinç kadar diğer duygular da insan için… İşte bu sebeple; farkındalık oluşturabilmek adına bize biraz yavaş gitmemizi söyleyen minik işaretlere kulak vermek gerek.

Tıpkı klasik müzikteki “ADAGIO” gibi…

Vagon People Sanat ve Tasarım Grubunun ‘Adagio’ isimli fotoğraf sergisi Çetin Emeç Sanat Galerisi’nde 18-31 Ekim 2019 tarihleri arasında görülebilir.

Açılış: 18 Ekim 2019 Cuma Saat: 19.00