Fullmoon
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 64 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Fullmoon
12 Ekim Cumartesi – 14:00
Kübana Gazinosu

Biletler2. Avantajlı Dönem Biletler
75,00 TL 64.00 TL

3. Avantajlı Dönem Biletler
192,00 TL 128.00 TL



Fullmoon 21. etkinliği Kübana Gazinosu'nda! 

Şimdiye kadar 20 birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlik gerçekleştiren Fullmoon Sound&Music olarak, 21’inci etkinliğimizle heyecan dolu bir şekilde karşınızdayız! Sosyal yardım tarafı her zaman kuvvetle ayakta duran etkinliğimizin hedefini bu sefer, İzmir’in yaşadığı orman yangınlarının yarasının sarılmasına destek amacıyla ağaçlara çeviriyoruz . Bu etkinlikte her bilete ödenecek ücretin bir miktarı fidan dikilmesi için yardımcı olacak. Şimdiye kadar olduğu gibi yine birbirinden farklı etkinlikleri, panayırı ve değerli sanatçılarıyla 12 Ekim Cumartesi tekrar hep birlikte olmayı umuyoruz. Kaliteli müzik dinleyip, keyifli vakit geçirirken bir noktada da kayıtsız kalmak istemeyen herkes, gelin bu dolunayda her bileti bir fidana çevirip şifa olalım ki birlikte şifa bulabilelim.

İşte Line Up’ımız!
Size sürprizlerle dolu olduğunu söylemiştik. Son yılların en iyi alternatif müzik gruplarından, dinlemeye doyamadığımız, canlı performanslarıyla göz dolduran Adamlar, tek başına yayınladığı elektronik alt yapılı cover videoları ile çok hızlı bir çıkış yapan muhteşem sesiyle Ekin Beril, İzmir’de son zamanlarda hızla adını duyuran ve şehrin en samimi gruplarından olan Bambaşka Fullmoon’da bizlerle olacak. Tabii ki bu kadar değil! İzmir’in tek Live Looping yapan müzisyeni Eren Dutlu, İzmir’in dikkat çekici indie grubu Longaz, elektronik dans müziğinin kültürel temalarını modern ritimlerle birleştiren Agawe, ritimlerinin yarattığı atmosfer ile enerjimizi doruk noktalara taşıyan Dj Sermet Gültepe’nin eşsiz canlı performansı ve elektronik müziğin hareketli tınılarını kullanarak herkesi dansa davet eden Analog Disco ile Fullmoon’da eğlencenin hızı hiç kesilmeyecek.

12 Ekim’de Kübana Gazinosu’nda unutulmaz bir gece yaşanacak! Sende bu geceyi kaçırmak istemiyorsan, avantajlı biletler tükenmeden BuKupon.com'dan satın alabilirsiniz.