Kültürpark Hazine Avı
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 20 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

“Hazine Avcıları”  88. İEF’ye geliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 6 – 15 Eylül tarihlerinde 88’inci kez gerçekleşecek İzmir Enternasyonal Fuarı’nda oluşturulacak Kemeraltı Sokağı, tarihi değerleri ziyaretçilere aktarırken keyifli anlar da yaşatacak. Kemeraltı’nda çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş. (TARKEM) öncülüğünde gerçekleşecek “İpek Yolu’nun İzinde” Hazine Avı, katılanlara heyecanlı bir günün yanında Kültürpark’ı baştan sona tanıma imkanı da sunacak.

Kemeraltı’nın dünü, bugünü ve yarınının anlatılacağı Kemeraltı Sokağı’nda birçok etkinlik de yer alacak. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında “İpek Yolu’nun İzinde” adlı Hazine Avı düzenlenecek. 14 Eylül Cumartesi günü yapılacak Hazine Avı’na en az 2, en fazla 5 kişiden oluşan 200 takım katılabilecek. 14 Eylül’de saat 14:00’da kayıtlar başlayacak, 16:00’da ise bilgilendirme ile birlikte ilk şifreler avcılara dağıtılacak. Oyunun başlaması ile birlikte her takım, Kültürpark içinde oluşturulan farklı rotalardan şifreleri çözerek oyunun bitişine gitmeye çalışacak. Bitişe ilk gelen takım, 3 bin liralık ödülün sahibi olmaya hak kazanacak.

Koşullar neler?

Etkinlikte takımlar yer alacak. 2 ile 5 kişiden oluşacak takımlarda, 18 yaşından küçükler etkinliğe ailesiyle birlikte katılabilecek. 13 yaşından küçükler için ise bilet almak gerekmiyor. Biletleri yalnızca Biletino sitesinden online olarak satın alınırken, bileti olanlar İEF’ye girişte ayrıca para ödemeyecek. Buluşma noktası, Kültürpark içinde yer alan Uzun Havuz alanı (Kemeraltı Sokağı) olacak.