Alessandro Safina ve Arkadaşları Yardım Konseri
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 100 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Alessandro Safina ve Arkadaşları Yardım Konseri
11 Ağustos 2019, Pazar, 21:00
Çeşme Açıkhava Tiyatrosu

Biletler
1. Kategori -200.00 TL
2. Kategori -170.00 TL
3. Kategori -150.00 TL
4. Kategori -130.00 TL
5. Kategori – 100.00 TL

Alessandro Safina Turkiye’de bir ilki gerçekleştirecek…!

Alessandro Safina düet’te Nez,harp solo’da Victor Espinola (from Yanni Orc ) ve İzmir Devlet Senfoni Orkestrası…

Dünyaca ünlü pop tenor tekrar ülkemizi yeni bir show ile ziyaret edecek;ancak bu sefer amaç farklı…

Turkiye’de ilk kez uluslarasi bir sanatçı “Sahipsiz Hayvan Barinaklari“ yararına bir konser vermeye geliyor .

Daha evvel “Sezen Aksu,Sertab Erener,Ferhat Göçer ve Meyra ile düet sarkilari ile ulkemizde de gönülleri fetheden Italya tenorÇeŞme Cesal derneĞinin duzenledigi,Çesme Belediyesi'nin, Power Tv‘nin,Biletix’in de katkilari ile Çesme'deki hayvan barinaklari yararına bu konseri vericek , ama yaninda supriz konuklar ile …

Bu sefer Safina Turkiye'nin guzel, kivrak ve guclu sesi Nez ile duet iki sarki soyleyecek ve yanlarinda dünyanın en usta Harp’cısı olarak bilinen Türkiye’de Yanni sevenlerinde cok yakından tanıdıgı Victor Espinola eşlik edecek. İzmir Devlet Senfoni’den 45 kiŞilik bir orkestranInda eŞlik edeceği muhtesem bir konser yani “Yazın Konseri” sizi bekliyor..!

Bayram’ın ilk günü hem muhteşem bir show seyredin hemde sizinde sokaktaki yardıma muhtaç hayvanlara bir yararınız dokunsun. Bu showun 10 Agustos’ta Aya Yorgi Shayna Plaj’ında Safina’nın host edecegi bir de Pre Party’si olacak,bu partininde geliri,Shayna beach tarafından “Sahipsiz  Hayvanlara ‘bırakılacak.

Bu partide hem Safina ile tanışabilecek hem de Victor Espinola’dan Dj Drummer Jay eşliğinde inanilmaz bir harp ve davul show seyredebileceksiniz .