Summer Gatherings
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 79 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Summer Gatherings
06 Haziran 2019, Perşembe, 18:00
Fly Inn Çeşme

Biletler
Sınırlı Sayıda 1. Dönem Bileti – 79.00 TL

Sezona 6 Haziran Perşembe günü Çeşme Fly Inn Beach’te Mixmag Turkey Summer Gatherings – Çeşme açılış partisi kapsamında gerçekleşecek bu özel etkinlik ile merhaba deyin!

Elektronik müzik ile dopdolu bir tatil sezonu 6 Haziran’da ‘’Mixmag Turkey Summer Gatherings – Çeşme’’ açılış partisi ile başlıyor. Anna, SAMA’ ve Wehbba’nın start vereceği etkinlik serisinin ilki FlyInn’de gerçekleşecek.

Özel etkinliğin heyecan verici isimlerinden ilki Brezilyalı yetenek ANNA. Babasının Brezilya’da işlettiği kulüpte küçük yaşlarda elektronik müziğe olan tutkusu fark ederek bu yolda ilerleyen sanatçı, 2015 yılından beri Mixmag’in ünlü “The Lab” serisinde düzenli olarak görmeye alıştığımız, son olarak 2018’de yılın en dikkat çeken DJ’leri listesinde kendine yer bulan ve Tomorrowland, Awakenings ve Movement Detroit gibi büyük festivallerin müdavimi eşsiz bir isim olarak göze çarpıyor. Geçtiğimiz Mart Mixmag Lab Miami’de de tekno ve progressive elektronik müziği yaz esintileriyle birleştirerek benzersiz bir performansa imza atan ANNA, bu sefer Çeşme’de aynısını yapmaya hazırlanıyor.

Etkinliğe özgün enerjisiyle renk katacak bir diğer DJ, Filistin’in fiili başkenti Ramallah’ta düzenlenen ilk Boiler Room'da sergilediği performansla çok kısa sürede dünya çapında ün kazanan SAMA'. Skywalker sahne adıyla da tanınan SAMA', kendi müziğini üretmeye 2006 yılında Ramallah’ta miks denemeleri yaparak başladı. 2010 yılından itibaren synthlere karşı artan ilgisi sayesinde techno, house ve elektronik müziğin diğer alt türlerine daha fazla odaklandı ve 2011'de ses mühendisliği ile müzik prodüksiyonu alanında lisans eğitimi almak için İngiltere'ye taşındı. İngiltere’ye taşındıktan sonra dünyanın bir çok noktasında performans vermeye başlayan Sama, 6 Haziran’da kabinde olacak.

Kabin başında göreceğimiz son isim ise bir başka Brezilyalı Wehbba. Şimdilerde müzik çalışmalarını Barcelona’da sürdüren sanatçı, dünyanın en saygın plak şirketlerinden Drumcode, Tronic, Kompakt gibi şirketlerden çıkan yapımları ve aralarında Laurent Garnier, Danny Tenaglia, John Digweed, Christian Smith, Stephan Bodzin gibi isimlerin bulunduğu pek çok saygın sanatçıyla yaptığı projelerle tanınıyor. Wehbba, Anna ve Sama ile birlikte kabin başında olacak.