King Friday: Kerem Tekinalp b2b Furkan Kurt
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 30 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

King Friday: Kerem Tekinalp b2b Furkan Kurt
17 Mayıs Cuma – 23:59
Fuar Golf Gazinosu

Biletler
40.00 TL
30.00 TL

Dünya çapında isimlerini duyuran, performanslarındaki ikili uyumlarıyla dikkat çeken Kerem Tekinalp ve Furkan Kurt, bütün gece sürecek olan b2b performanslarıyla set başında olacak.


Kerem Tekinalp;

House ve Techno tarzında İspanya, Almanya, Fransa, Japonya ve Bulgaristan’da bir çok kez setin başında olan Tekinalp, 2018 yılında İbiza’da Burn Residency ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

Seth Troxler, Luciano, Joris Voorn, Adam Beyer gibi dünyca ünlü isimlerle aynı sahneyi paylaşan Kerem Tekinalp, Grammy ödülü adaylı dj Mark Knight ile yaptığı b2b performans ve İbiza Sonica radyosundaki setleriyle de adından çokça söz ettirmektedir.

Furkan Kurt;

Elektronik müzikle iç içe büyüyen elektronik dans müziği prodüktör’ü Furkan Kurt, ülkemizde öne çıkan etkinliklerde, festivallerde ve gece kulüplerindeki canlı performanslarıyla ve kendine özgü imajıyla hayran bırakarak oldukça geniş bir dinleyici kitlesine sahip.

2017 Burn Residency #1 numaralı ismi Furkan Kurt Carl Cox, Luciano, Nic Fanciulli, Joris Voorn gibi dünyaca ünlü isimlerle aynı sahneyi paylaşmış olması onun yeteneğini ve tecrübesini kanıtlıyor.