GezginFest İzmir
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 80 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Gezgin Fest Izmir 15 – 18 Ağustos 2019 tarihlerinde İzmir Efes Selçuk Pamucak Sahilinde gerçekleşecek. Kurban Bayramı sonrasına denk gelen etkinlikte Boney M'den sonra Guillaume De Kadebostany ve Barcelona Gypsy Balkan Orchestra'nın da sahne alacakları belli oldu. Dünyaca ünlü isimler açıklanmaya devam ediyor.

Biletler1. Gün Giriş Biletleri
90,00 TL
80.00 TL
Kombine 
286,00 TL
120.00 TL
Kamp + Kombine
354,00 TL
160.00 TL
2. Gün Giriş Biletleri
90,00 TL
80.00 TL
3. Gün Giriş Biletleri
90,00 TL
80.00 TL
4. Gün Giriş Biletleri
90,00 TL
80.00 TL
Bu sene 5.si organize edilen festival, 2018 yılını 3 ödül ile tamamlamıştı. Dünyaca ünlü sanatçıların geleceği 2019 etkinliği, tarzıyla farklılık yaratmayı amaçlamaktadır. Rasputin, Daddy Cool, Ma Baker, Felicidad ve Reivers of Babylon gibi dünyaca ünlü unutulmaz şarkılara sahip '' Boney M '' ile duyurusu yapılan festivalde 50'ye yakın sanatçı yer alacaktır.

'' citizens of the world '' sloganıyla bütün dünyadan katılımcılar beklenen festival; insanı ve doğayı seven, hayvan dostlarımıza şefkat gösteren, love wins hoşgörüsüne sarılan, ‘‘mutluluk paylaştıkça güzeldir’’ felsefesini benimseyen Festival Topluluğu amaçlar.

Festival Programı

15 Ağustos Perşembe:
• Haluk Levent
• Melek Mossso
• Şehinşah
• Can Gox
• Gökcan Sanlıman
** After Party:
• Ekin Beril

16 Ağustos Cuma:
• Hayko Cepkin
• Boney M
• REDD
• Oğuzhan Uğur
• Necati ve Saykolar
** After Party
• Hey Douglas

17 Ağustos Cumartesi:
• Duman
• Feridun Düzağaç
• Barcelona Gipsy
• Kurtalan Ekspres
• Anıl Piyancı
• Timsahın Gözyaşları
** After Party
• Sürpriz

18 Ağustos Pazar:
• Teoman
• Can Bonomo
• Ceza
• Aylin Aslım
• Emir Can İğrek
• Merve Deniz
** After Party
• Guillaume De Kadebostany

Organizasyonun düzenlediği yer İzmir Selçuk ilçesinin Pamucak Plajı'dır.


Organizasyon kapsamında günlük bilet, kombine bilet ve kombine kamp özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Kombine kamp bileti alan kişiler organizatörlerin belirlediği uygun çadır alanlarına çadırını kurduktan sonra eğlencenin tadını çıkarmaya başlayabilir. Kombine ve günlük bilet alanlar ise kamp bölgelerine giriş yapamamaktadır.

SIK SORULAN SORULAR

Biletler hakkında bilgi alabilir miyim ?
Öncelikle tüm bilet sahipleri maillerinden aldıkları çıktılar ile alana giriş yapabilmektedir.

Günlük bilet: Günlük bilet ile, biletin üzerinde yazan tarihte alana giriş yapabilirsiniz. QR kodunuz sadece o gün için geçerli olacaktır. Bilette yazan tarihte giriş yapılmadığında, bilet farklı bir tarihte kullanılamaz.  Bilet tarihindeki atölyeler, etkinlikler ve konserler bilet içeriğine dahildir.
Günlük biletlere kamp dahil değildir. Bunlar dışında tüm gün boyunca stantlardan etkinliklerden atölyelerden ve konserlerden yararlanabilirsiniz.

Kombine: Etkinlik boyunca tüm konserlere ve etkinliklere katılım hakkı sağlar, Kamp alanına girişiniz yasaktır. Gün bitiminde alandan çıkış yapıp ertesi gün kapı açılışında tekrar alana giriş yapmanız gerekir. Kombine biletli misafirlerimiz Gece saat 04:00 e kadar alanda kalabilirler.

Kamp + Kombine: Tüm etkinliklere, konserlere ve kamp alanına sınırsız geçiş hakkı sağlayan bilet türüdür. Kamp alanımız gölgelik ve ağaçlı bir alandır. Kamp alanında dinlenme noktası ve tuvalet bulunmaktadır.

Bütün bilet türleri atölyelerden faydalanır .
Lütfen festival boyunca kolunuza takılan bileklikleri çıkartmayınız.

Alana girişler nasıl olacaktır? Alanda Ödeme Sistemi Nasıl Olacaktır ?

– Kapı açılış saatinde güvenlik bölgesinden girişler alınacaktır. Giriş saatimiz Perşembe günü saat 12:00 dir. Girişte biletiniz, Biletinizin çıktısı veya mobil QR kodunuz ile birlikte geçiş yapabilirsiniz.
– Alanda ödeme sistemi diğer festivallerimizden farklı olarak NAKİT PARA ve KREDİ KARTI şeklinde olacaktır.

Alanda telefon çekiyor mu ? Sarj sorunumuz olacak mı ? 
Alanda tüm hatlar çekmektedir. Her iki festivalimizde de Sarj karavanları oluşturulacaktır.

Alanda otopark var mıdır ? 
İzmir ve Van her iki şehirde de festival alanımızda 3.000 araçlık otopark bulunmaktadır.

Biletimi devredebilir miyim ? 
Biletinizi devredebilirsiniz. QR kodu ilk alana girişte okutulacak ve daha sonra geçerliliği kalmayacak olan bir koddur. Dolayısıyla her kod bir kez okutulabilir.

Not: BİLETİNİZİ FESTİVALDE BULUNDUĞUNUZ SÜRECE SAKLAYINIZ.

Kamp yapmadan da festival alanına gelebilir miyim?  
Evet, gelebilirsiniz. Kamp+ Kombine biletinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.  Kombine bileti sahibi arkadaşlarımız sadece konserleri izleyebilirler.

Alanda satılacak ürünlerin fiyatları pahalı mıdır? 
Festival temasından uzaklaşmayan fiyatlar olacaktır.

Alana yiyecek-içecek getirebilecek miyiz? 
Festival alanına dışarıdan yiyecek içecek girişi çoğu festivallerde olduğu gibi Gezginfest'te de güvenlik nedeniyle yasaktır. Alanda yeterli yemek ve yaşam alanı oluşturulacaktır.
Ayrıca alanda vegan mutfağı da bulunacaktır.

Alana getirilmesi yasak olan şeyler nelerdir?
Festival alanına cam, plastik şişe, teneke, havai fişek, silah veya keskin nesneler getirmek yasaktır. Fotoğraf makinası, kamp sandalyesi, deodorand vb ürünlerin girişleri serbesttir.

Konaklama ya da ulaşım hizmetiniz var mıdır? 
Festivalimize çadırıyla gelen arkadaşlarımız, ekstra ücret ödemeden alanda görevlilerin gösterdikleri yerlere çadırını kurabilir, kamp alanı bilete dahildir.  Ulaşım için İzmir'den gelecek misafirlerimiz İzmir Havalimanından direk Selçuk otobüsleri ile alana gelebilirler. Ya da İzmir Alsancak Garından İZBAN METRO ile Selçuk'a gelebilirler.

ULAŞIM 
İzmir havalanından gelecek misafirlerimiz direkt Festival alanına 1 km uzaklıktaki Selçuk otobüslerine binebilirler.

İzmir merkezden gelecek misafirlerimiz ise ALSANCAK TREN GARINDAN '' İZBAN '' a binerek Selçuk ilçesine gelebilirler.

İzmir Otogarından gelecek misafirlerimiz ise yine Selçuk otobüslerine binerek gelebilirler.
Her iki ulaşım noktasının son durağından alana dolmuşlar bulunmaktadır.

Evcil hayvanlarımızı getirebilir miyiz? 
Mamalar bizden, siz yeter ki dostlarımızı getirin. Kendilerine özel alan oluşturulacaktır.

KURALLAR

*Festival biletinin kaybolması veya çalınması alıcı sorumluluğundadır. Çalınan ya da kaybolan bilet yenisiyle değiştirilmez veya para iadesi yapılmaz.Satın aldığınız bileti ise başkasına devredebilirsiniz. Bu devir kişilerin kendi güven iletişimleri ile alakalıdır.

*Festival alanına cam, plastik şişe, teneke, havai fişek, silah veya keskin nesneler getirmek yasaktır. Fotoğraf makinası, kamp sandalyesi, deodarand vb ürünlerin girişleri serbesttir.

*Festival biletleri, organizatörün izni olmadan ticari veya promosyon amaçlı kullanılamaz.

*Aldığınız biletin sahte olma ihtimali olabileceği için sokakta satılan biletleri satın almayın. Sinerji satış noktaları ve Bilet Satış noktalarından alabilirsiniz.

*Festival organizatörü ve görevlileri, çalınan ya da kaybolan eşyalardan sorumlu değildir. Kaybolmasını göze alamayacağınız değerli eşyalarınızı festival alanına getirmemeniz tavsiye olunur.

*Festival alanı dışında yaşanacak durumlarla ilgili olarak organizatörün ve festival güvenliğinin sorumluluğu ve yetkisi yoktur.

*Basın tarafından festival boyunca görüntü ve ses kaydı yapılacaktır. Bilet satın alan herkes, görüntülenmeyi kabul etmiş sayılır.

​*Festival alanında, herkesin ihtiyacını karşılayacak çeşitlilikte, özel olarak hazırlanmış olan ve sürekli denetlenen yemek stantları olacaktır.Dışarıdan festival alanına yiyecek- içecek getirmek yasaktır.

*Festival alanında kurulacak portatif WC’ler ücretsiz olarak kullanılabilecektir. Tuvaletlerin bakımı ve temizliği ilgili firma tarafından düzenli olarak yapılacaktır. Katılımcılarımızın WC’leri, kabinlerin içerisindeki uyarıları dikkate alarak kullanmaları gerekmektedir.

*Kamp alanında çadır kurulumları esnasında görevli personel çadır ölçüleri ve kişi sayısını göz önüne alarak gereksiz alan kullanımlarına izin vermeyecektir. Katılımcılarımızın görevlilerin yönlendirmelerine uyması gerekmektedir.

Ayrıca,

*Festival alanının krokisinde göreceğiniz üzere, belirlenen noktada 24 saat hizmet verecek bir ilk yardım çadırı ve ambulans  bulunacaktır. Dileriz ki kimse ihtiyaç duymasın.

*GSM operatörleri alanda mobil baz istasyonları kurarak altyapılarını güçlendireceklerdir. Yine de bu durum, telefonların sorunsuz çalışacağı anlamına gelmemektedir.