Koşamayanlar İçin Koşuyoruz

Büyük bir heyecan ve eğlence. Umut, coşku ve birlik olma hisleri. İşte bu sözcükler, 2014'ten bu yana her sene koşulan Wings for Life World Run yarışının anahtar kelimeleri.

Bu yıl da tüm dünyada eş zamanlı olarak koşulacak olan yarışın Türkiye ayağı 5 Mayıs Pazar saat 14:00'te başlayacak. Omurilik felci tedavisine fon sağlamak için 2014'ten bu yana düzenlenen yarışın Türkiye'deki resmi lokasyonu bir kez daha İzmir. Yapılan tüm bağışlar hiç bir kesinti olmadan tedavi çalışmalarına fon olmak üzere Wings for Life vakfına aktarılıyor.


Wings for Life World Run 2019, dünyanın 6 kıtasında, 12 faklı şehirde aynı anda koşulacak. Bu sene koşuya 4’üncü kez ev sahipliği yapan İzmir’de öğlen saat 14.00’da başlayacak koşu Kaliforniya’dakiler için sabah saat 04.00’te; Melbourne’dekiler için akşam saat 21.00’de başlayacak.


Binlerce insanın katılması beklenen yarışın kayıtları devam ederken, geri sayım da başladı. Benzersiz formatıyla omurilik felcine nihai çözümü bulmak isteyen araştırmalara fon sağlayan Wings for Life World Run’ın başlamasına çok az bir süre kaldı.


Wings for Life World Run’a katılan kişiler sadece özel bir spor organizasyonunda yer almış olmuyor, aynı zamanda omurilik felcinin tedavisine yönelik yapılan araştırmalara fon sağlayan Wings for Life Vakfı’na da destek oluyor. Wings for Life World Run’a katılım ücretlerinin yüzde 100’ü hayat kurtarıcı nitelikteki omurilik araştırmaları ve klinik deneyler için kullanılıyor.


Kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan Wings for Life Vakfı, tüm dünyada aynı anda gerçekleştirilen koşusu sayesinde 5 yılda yaklaşık 23 milyon euro topladı. Bu gelirler dünyanın dört bir yanında, omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmalara önemli bir fon oluşturuyor.


Siz de bu anlamlı koşuya katılmak istiyorsanız detaylar ve başvurular için TIKLAYIN!

    Yorum Yap