İzmir’in İlk Tema Festivali: Shake It İzmir

İzmirli "4 Example Creative Agency'nin" gerçekleştireceği Shake It İzmir Festivali, lezzet ve müzik tutkunlarını bir araya getirecek.


İzmir'in ilk tema festivali olan Shake It, farklı lezzetlerin ve karışımların deneneceği workshoplar, konserler ve müzik dinletilerinin yanı sıra festival pazarıyla da konuklarını ağırlayacak.


20 – 21 Nisan tarihlerinde Güzelbahçe Parc Ceremonie'de düzenlenecek festivalde, aralarında Can Bonomo ve Hey Douglas gibi isimlerin yer aldığı müzisyenler sahneye çıkarak canlı performanslarını sergileyecek.


Müzik Performansları

20 Nisan Cumartesi
Hey! Douglas
Ozbi feat. Gülce Duru
Ogün Haksever
Batıkan Abız
Fondip
AnalogDisko


21 Nisan Pazar
Can Bonomo
Kaan Düzarat
Aydok Moralıoğlu
Ibis Maria
Damla Tek
AnalogDisko


Bilete Dahil Olan Hizmetler
Ücretsiz Shuttle
Otopark
Gün Boyu Müzik Performansları
Oyunlar / Aktiviteler
Yarışmalar / Sürpriz Hediyeler
Söyleşiler


Harmony Of Mixology temasıyla birlikte alanında tanınmış bartenderların hazırlayacağı farklı tatlardan esintileri taşıyan içecekler ve özel atıştırmalıkların yapılacağı workshoplar sizleri bekliyor.

Pizza Locale, Pop Up Burger, Çeşnili Döner ve Emektar Kebap gibi markaların da yer alacağı festivale başta İzmir olmak üzere; Aydın, Manisa, Muğla, Bursa ve Eskişehir'den konukların gelmesi bekleniyor.


Katılımcılar festival pazarında yüz boyama, saç tasarımı, kostüm, takı, tişört tasarımı, kıyafet, festival makyajı gibi farklı stantlarla hem alışveriş yapacak; hem de keyifli saatler yaşayacak. Festival alanında dans aktiviteleri ve Bartender'ların gerçekleştireceği sunumlar da yer alacak.


Biletlerin internet üzerinden satışa sunulduğu festivale etkinlik günü kapıdan da bilet alma imkanı olacak.


Gün boyunca, Üçkuyular İskele ve Fahrettin Altay Metro durağından konuklara özel olarak ücretsiz festival servisi hizmeti de olacak.


    Yorum Yap