Holifest 20 Nisan’da İzmir’de

Dünya’nın 50’den fazla ülkesinde her yıl coşkuyla kutlanan, geleneksel Hint kültürünün en büyük bayramı olan HoliFest, Türkiye’de ilk defa orijinal konseptiyle 2016 Nisan ayında biletlerini günler öncesinden bitirerek İstanbul’da kutlandı.


Ardından İzmir, Ankara, Çanakkale, Samsun gibi şehirlerde on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen ve son yılların en ses getiren “konsept festivali” olma özelliği taşıyan Holi festivali 20 Nisan 2019 Cumartesi günü yeniden İzmir’de!


Türkiye’deki dördüncü yılında baharın gelişini kutlamasının yanı sıra, etkinliğin Hint kültüründe önemli bir misyonu olan “iyiliğin, kötülüğe karşı mücadelesi” fikrini de taçlandırmak amaçlanıyor.


Katılımcılar etkinlik alanında Hint mutfağının birçok çeşidini bulacakları restoranlar, Hint kınası atölyeleri, Hint dans grupları, dünyaca ünlü Hintli DJ’ler, Hint giysi ve aksesuarlarının sergilendiği butikler ile Hint kültürünün tüm güzelliklerini tadacaklar.


Baharın gelişini müjdeleyen Holifest, sıradan bir cumartesi gününüzü rengarenk bir bahar festivaline çevirecek.


Saat 12.00’de kapılarını açacak olan festival, gecenin geç saatlerine kadar DJ programı, dans gösterileri, her saat başı rengarenk boyalar ile size unutulmaz bir gün yaşatmayı vaat ediyor..


Hint Mitolojisinde de yer aldığı gibi, haydi hep beraber barış, mutluluk, huzur ve aşk dileklerini rengarenk kutlayalım. İyinin kötüye karşı zaferini, doğa ananın uyanışını!

    Yorum Yap