4.Kaan Özelçam İDA Dans Kupası
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 30 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

4.Kaan Özelçam İDA Dans Kupası
11 Mayıs 2019, Cumartesi, 08:30
Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu

Biletler
Avantajlı Dönem – 30.00 TL

4. Kaan Özelçam İDA Dans Kupası, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda !!!

Karşıyaka dansa doyacak! Her yıl heyecanla beklenen ve İzmir Dans Atölyesi organizatörlüğünde gerçekleştirilen İDA Dans Sporu Kupası, 4. yılında yakın zamanda kaybettiğimiz değerli dans sporcusu muhteşem genç adam Kaan Özelçam anısına, 4.Kaan Özelçam İDA Dans Kupası adıyla 11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde dans severlerle buluşuyor.

Kaan Özelçam, lösemi ile 2012 yılından beri mücadele ederken bir yandan da büyük bir azim ve dans aşkıyla başarıdan başarıya ulaşmış özel bir genç adamdır.  Çalışmanın, azmin, dans tutkusunun vücut bulmuş hali olan Kaan Özelçam ismini İDA Kupası ile birlikte ölümsüzleştirerek, lösemi ile mücadele eden güzel yüreklere dikkat çekmek ve destek olmak hedeflenmektedir.

2016 yılından bu yana İzmir Dans Atölyesi tarafından ulusal katılımla düzenlenen İDA Kupası, bu yıl da Dünya Dans Sporları Federasyonu’na bağlı uluslararası etkinlikle, izleyicilere muhteşem bir dans şöleni sunmaya hazırlanıyor. Dünya ve Türkiye sıralamalarındaki yerlerini yükseltmek amacıyla kıyasıya mücadele edecek sporcular, 7 farklı ülkeden hakemler tarafından değerlendirilecekler.
4. Kaan Özelçam İDA Kupası, 11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Her iki günde de 08.30 da başlayacak yarışmada Minikler, Yıldızlar, Gençler, Yetişkinler ve Büyükler yaş kategorilerindeki sporcular, Latin (Samba, Cha Cha, Rumba, Paso Doble, Jive) ve Standart (İngiliz Valsi, Avrupa Tangosu, Viyana Valsi, Foxtrot, Quickstep) danslar disiplininde yarışacaklar. Seyircilerin merakla beklediği en ihtişamlı bölüm olan Gala Programı ise, Cumartesi ve Pazar günleri 19.00 da başlayacak. Seyirciler, Cumartesi günkü Gala Programı’nda Türkiye’nin en iyi sporcularını izlerken, Pazar günü gerçekleşecek Gala Programı’nda ise bu kez dünya sıralamasında en üstte yer alan sporcuları izleme fırsatı yakalayacaklar. Gala programları, Türkiye'de bir ilk olarak 3 yıldır her iki gün de canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilmektedir.
Detaylı bilgiyi 0 232 3862299 numaralı telefonla İzmir Dans Atölyesi’ne ulaşarak ya da www.idacup.com internet sitesini ziyaret ederek edinebilirsiniz.

Program :
11 Mayıs 2019 Cumartesi Ulusal Sıralama Yarışmaları

08.30 Isınma Turları Turlari
19.00 Gala Programı

12 Mayıs 2019 Pazar Uluslararası Sıralama Yarışmaları
08.30 Isınma Turları Turlari
19.00 Gala Programı