4. Bornova Bilim Şenliği
Geçmiş Etkinlik

Bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz IV. Bornova Bilim Şenliği 22-25 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bornova Büyük Parkta, 4 gün boyunca Bilim ve Çocuk sloganıyla gerçekleşecek. Birbirinden farklı atölyeler, bilim istasyonları, bilim temalı oyunlar, bilim şovları sizleri bekliyor… Bu Bilim Şenliği 4007 TÜBİTAK Bilim Şenlikleri Destekleme Programı tarafından desteklenmektedir ve proje yürütücüsü olan Bornova Belediyesi tarafından da organize edilmektedir. Tüm etkinliklere katılım ücretsizdir.

IV. Bornova Bilim Şenliği Programı ►

Bilim Şenliğinde düzenlenen Bilim İstasyonlarına, Bilim Şovlara ve Bilim Sohbetlerine katılımı herkese açık ve randevusuzdur.

Atölye etkinlikleri ve Bilim Oyunu etkinlikleri için lütfen 0 232 999 29 29 (Dahili 3300) telefonu arayarak randevu alınız.

IV. Bornova Bilim Şenliği – 2019 Programını gözden geçirerek kendinizin ya da grup katılımınızın daha etkili olmasını sağlayabilirsiniz. Lütfen grup katılımlarınız için Atölye ve Bilim Oyunu etkinliklerine randevu almayı unutmayınız…

STANT BAŞVURUSU HAKKINDA
Büyük Park Şenlik Alanına sınırlı sayıda stant alanı ayrılmıştır. Bu alanda yer almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Stant alanları, Üniversitelere, Araştırma Merkezlerine, Bilim Merkezlerine, Belediyelere, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı (kamu ve özel) okullara ve sivil toplum kuruluşlarına tahsis edilecektir.

Şenlik alanındaki stant masaları kroki üzerinde gösterilmiştir. (S1-S16 kodlu alanlar.)

Stant masalarında, bilimsel etkinlikler ve bilim-proje tanıtımları yapılması beklenmektedir.

Stant masası başvurusu için, etkinlik içeriği formu doldurulup [email protected] adresine gönderilmelidir.

Stant Başvuru için Etkinlik Formu

Stant alanları hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linkte yer alan dosyayı inceleyebilirsiniz:

Stantlar Hakkında Ayrıntılı Bilgi

Ayrıca bizimle telefon ile de iletişim kurabilirsiniz. Bilim Merkezi Telefonu; 0232 999 29 29 (dahili:3300)