Romanival
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 55 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Romanival
04 Mayıs 2019, Cumartesi, 18:00
İzmir Arena

Biletler
Tek Kişilik Bilet
55,00 TL 



Bir Roman Karnavalı; 4 Mayıs Cumartesi İzmir Arena'ya Romanival geliyor!

Doğa baharla gülümsemeye başlarken;dileklerin gökyüzüne yollandığı, bolluğun, bereketin, hayallerin sonsuzluğunda; dansla, neşeyle, umutla kutladığımız gün Hıdırellez…

Romanival, Bir Roman Karnavalı sloganıyla 4 Mayıs’ta Hıdırellez’i ve Roman kültürünü yaşatmak için İzmirlilerle buluşuyor.
Bu yıl Tenekeli Mahalle’yi İzmir Arena’ya taşıyoruz!

FabricHouse & Urban Tune işbirliğiyle gerçekleşecek ilk Roman Karnavalı unvanını taşıyan Romanival ile 4 Mayıs 2019 günü baharı karşılayacağız!

Hamdi Akatay & Tepecik Filarmoni Orkestrası, Kobra Murat, Dolapdere Big Gang, Taksim Trio gibi Roman müziğinin önde gelen grup ve sanatçıları ile Hıdırellez şenliğine hazır olun! Romanival; birbirinden çeşitli ürünlerin bulunduğu pazar alanı, tüm gün sürecek atölyeler ve gerçek roman kültürüne dair birçok sürprizi içerisinde barındıran bir karnaval deneyimi sunacak.

Showlar
Roman kültürünün en ünlü isimlerinden biri olan  65K takipçiye sahip , Kobra Murat lakabıyla bilinen Murat Divandiler açılışı en hareketli şarkılarıyla yaptıktan sonra gecenin sunuculuğunu yapmaya başlayacak. Açılışın ardından 2 saat sonra tekrar sahne alarak sahneden dans figürleri öğreterek interaktif bir dans şovu gerçekleştirecek. Hem müzik dinletisi hem de roman danslarının olduğu keyifli bir etkinlik olacak.

Line-Up:
– Hamdi Akatay & Tepecik Flarmoni Orkestrası
– Taksim Trio
– Dolapdere Big Gang
– Kobra Murat

Festivalde Neler Olacak?
– Falcı Çadırları
– Hıdırellez Dilek Ağaçları
– Hıdırellez Ateşi
– Basma Şalvar Fotoğraf Aktivitesi
– Çiçek Tacı Atölyesi
– Kısmet Salıncağı
– Bakla Falı
– Yumurta Boyama
– Yumurta Tokuşturma
– El Kınası
– Fotoğraf Panosu