Ekinoks Party
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 23 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

‘Ekinoks Party’
21 Mart Perşembe – 20:30
6:45 KK Bornova

Biletler
30.00 TL
23.00 TL

Ariz, Shos ve İzmir'in sevilen rock grubu Racon'un performans sergileyeceği muhteşem bir party ile karşılamaya hazır mısın?
İlkbahar Ekinoksunu David Guetta ile aynı sahneyi paylaşan Ariz, Shos ve İzmir'in sevilen rock grubu Racon'un performans sergileyeceği muhteşem bir party ile karşılamaya hazır mısın?  Geceler kısalmadan önceki son şansın! Müzik ve dans dolu uzun bir gece seni bekliyor!

Müzik kariyerine 2006 yılında başlayan, Fosil, Arkaoda, Arena, İndigo, Babylon gibi tanınmış birçok mekanda müzik yapmış, David Guetta gibi dünyanın önde gelen dj leri ile aynı sahneyi paylaşmış, Tayland ve Kamboçya'da Kerfuffle gibi birçok rave, festival ve partilerde performans sergilemiş Dj ve müzik yapımcısı Ariz Ekinoks Party'de sizlerle !

Uzun süredir müzikle uğraşmakta olan, alanında deneyimli bir grup yakın arkadaşın, ‘Amatör ruhlu profesyonel müzisyenler,’ sloganı ile yola çıkarak üretme ve yorumlama prensibi ile 2013 yılında kurdukları İzmirli müzik grubu olan Racon; canlı müziğin nabzını tutan Bios, Volume, İf, 6.45 gibi işletmelerde sahne almaya devam etmektedir

Ses mühendisi ve prodüktör olan Serhan (SHOS), groove ve melodiye önem vererek oluşturduğu setlerinde, Melodik House, Afro House ve Techno türlerine yer veriyor. Ülkemizde sanatçılarla yaptığı remixleri de ilgi gören Serhan, Dj kabininde de enerjisini aktararak  dans etmeyi seven kitleye hitap ediyor.