SesVerSus
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 45 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

SesVerSus
01 Mart 2019, Cuma, 20:30
Suat Taşer Tiyatrosu

Biletler
67,50 TL 
45,00 TL

SesVerSus, 1 Mart'ta Suat Taşer Tiyatro sahnesinde sizlerle…

SesVerSus, sadece insan sesiyle, enstrüman olmadan yani “acapella” müzik yapan grup, birbirinden yetenekli ve istekli birçok vokalin bir araya gelmesiyle oluştu. Sahneyi, şarkı söylemeyi, acapellayı ve içinde bulunduğu ekibi seven kişilerden oluşan SesVerSus grubu sadece şarkı söylemiyor, bu enerjisini de sizlerle paylaşıyor.

Türkiye’de pek yaygın olmayan acapella müziğin bilinirliğini artırmak ve sevdirmek amacıyla hareket eden grup, Türk ezgilerini acapella ile harmanlayarak ülkenin farklı bölgelerinde verdiği konserlerle  ve profesyoneller tarafından hazırlanan video kliplerle dinleyicisine ulaşıyor. Yurtdışında da video klipleriyle Türk ezgilerini dünyaya duyurmak hem de acapella müzik adına ülkemizi temsil görevlerini yerine getiriyor.

Youtube, İnstagram ve Facebook gibi sosyal mecralarda grubun yaptığı düzenli paylaşımlarla SesVerSus bilinirliği yüksek bir markaya dönüştü ve hem  kendi kitlesini hem de akapella müzik dinleyici kitlesini yarattı. Repertuarında bulunan klasik batı müziğinden çağdaş yapıtlara, türkülerden caza, çeşitli dillerden ve coğrafyalardan farklı birçok ezgi ile herkese hitap eden grubun dinleyici sayısı her geçen gün artıyor.