Annem 40 Yaşında Babaannem 20
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 56 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Annem 40 Yaşında Babaannem 20
11 Şubat 2019, Pazarartesi, 20:30
Suat Taşer Tiyatrosu

Biletler
56.00 TL

Annem 40 Yaşında Babaannem 20 oyunu, sevenleriyle buluşuyor.

‘Necmi ile Nevin annelerini küçük yaşta kaybedip babaları tarafından büyütülen;üniversite çağında iki kardeştir.Hayatlarını  gönüllerince yaşamak,akşamları arkadaşlarıyla dışarı çıkıp eğlenmek isterler.Ama bir sorunları vardır. Onları büyütürken hem annelik hem de babalık görevini üstlenen,onlar için kendi hayatını ikinci plana atan babalarını yalnız bırakamazlar. Gönüllerince eğlenmenin ve özgür kalmalarının tek bir yolu vardır; babalarını evlendirmek.

Ama bilmedikleri bir şey vardır; babaları zaten kendisinden bir hayli küçük, hatta kızı yaşında birine aşıktır ve onunla evlenmek istemektedir. Bunu öğrenen çocuklar babalarını bu evlilikten vazgeçirmek için bir plan yaparlar.Onlarda kendilerinden bir hayli büyük iki aday belirleyip;babalarının yanlış bir evlilik yapacak olduğunu anlatmaya çalışacaklardır. Necmi üst kat komşusunu,Nevin ise babasının ortağını gözüne kestirir.Bütün bu karmaşa içinde geçen olaylar ve diyaloglar komik bir hal alır.Bu kadarla da kalmaz.Bu karmaşanın içine bir de onlarla birlikte yaşayan babaannelerinin gençlik aşkı çıkagelir.Niyeti ciddidir. Babaanne ile evlenmek ister.

Herkes birbirinin ilişkisini eleştirip;kendisinin haklı olduğunu kanıtlamaya çalışır.Sonunda gülen kim olur? Cevabı oyunumuzda….’