Kerem Görsev Trio
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 51 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Kerem Görsev Trio
02 Şubat 2019, Cumartesi, 20:30
AKM Yunus Emre Salonu 

Biletler
84,00 TL 
51,00 TL

Ülkemizde caz standartlarını en dinamik şekilde sahneleyen piyanist Kerem Görsev, 2 Şubat'ta İzmir AKM Yunus Emre'de müzikseverlerle buluşuyor.

Türkiye’nin en beğenilen caz müzisyenlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Kağan Yıldız, davulda Ferit Odman ve saksofonist Engin Recepoğulları ile yeni albümünün Türkiye turnesi için sahneye çıkıyor. 1995 senesinden günümüze kadar 16 albüm kaydı yapan sanatçı, trio için düzenlediği bestelerinden, Filarmoni Orkestrası aranjmanlarına kadar akustik caz müziğinin farıklı formatlarını dinleyenleri ile paylaştı. New York, St. Petersburg, Londra, Prag, Los Angeles ve İstanbul'da yaptığı kayıtlar, ülkemizde caz müziğinin geniş bir dinleyici topluluğuna ulaşmasını mümkün kıldı.

Kariyerinde Alan Broadbent, Ernie Watts, Joe La Barbera, Darrek Oleg, Alan Harris gibi önemli isimlerle albüm ve konser çalışmaları bulunan Kerem Görsev 4 Days kayıtlarında efsanevi saksafonist Ernie Watts ile çalıştı.

Albümünde, geçtiğimiz sene Ege adalarında geçirdiği dört günün hikayesini anlatan Kerem Görsev, anılarını son derece dinamik ve enfes bir dille kurguluyor. Son derece iyi çalışmış ve yüksek kaliteli bu müzik şimdi Türkiye Turnesi kapsamında, Kerem Görsev Quartet’in canlı performansı ile müzikseverlerle buluşuyor.