Ufuk Beydemir
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 28 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Ufuk Beydemir
24 Kasım 2018, Cumartesi, 21:00
Çıngırock Performance Hall

Biletler
1. Kategori – 28.00 TL

Ufuk Beydemir 23 Kasım’da Çıngırock Performance Hall sahnesinde…

Ufuk Beydemir’in, “Sevda Gibi” adlı ilk albümü 23 Mart 2018 tarihinde yayınlanıyor. 2017 yılının sonlarına doğru ilk albümü için Moda Erekli – Tunç stüdyosunda çalışmalarına başlayan Ufuk Beydemir, 5 aylık bir prodüksiyon sürecinin ardından ilk albümünü müzikseverlerle paylaşmaya hazırlanıyor.

Sözü ve müziği bütünüyle Ufuk Beydemir’e ait 11 şarkının yer aldığı albümün çıkış şarkısı ise daha önce akustik versiyonuyla “Sofar Sounds İstanbul” youtube kanalında yayınlandıktan sonra geniş bir kitleye ulaşan ve son zamanlarda sosyal medyada en çok paylaşılan şarkılardan biri olan “Ay Tenli Kadın”.

Günümüz Türkçe sözlü rock müziğine yeni bir sound ve farklı bir soluk vaad eden albümün yapımcılığını ZOOM Müzik, dijital platform ve fiziksel dağıtımını DMC üstleniyor. Sanatçının menajerliğini ise daha önce Mabel Matiz, Kalben gibi birçok önemli sanatçıyı keşfeden ve bu isimleri gün yüzüne çıkaran Engin Akıncı üstleniyor. Albümün prodüktörlüğünde ise geçmiş yıllarda çok sayıda önemli sanatçı ile birlikte çalışmış başarılı aranjör Tolga Görsev yer alıyor.

Vokal, geri vokal, elektrik ve akustik gitarlarda Ufuk Beydemir’in bulunduğu albümde, sanatçıya yine elektro gitarda Ergin Kandemir, bas gitarda Cihan Reşit Köse, davulda Canberk Cebecioğlu, klavyede ise Cevdet Berkay Yavuz eşlik ediyor.

Ayrıca albümde sanatçıya, perdesiz ve e-bow gitarlarda Sinan Cem Eroğlu, perküsyonda Mert Kasap, santurda Derd’Ali, çelloda Özer Arkun, trompette Onurcan Çağatay ve geri vokallerde ise Cevdet Berkay Yavuz, Özge Fışkın ve Dilhan Şeşen gibi değerli müzisyenler eşlik ediyor.

Albümün çıkış şarkısı olan “Ay Tenli Kadın”ın müzik video klibi ise yönetmen Devrin Usta tarafından mart ayında çekildi. “Ay Tenli Kadın” şarkısı, klibi ve “Sevda Gibi” albümü 23 Mart tarihinde tüm dijital platform ve müzik marketlerde yerini almış olacak. 2018 yılında çok ses getireceğine inandığımız Ufuk Beydemir, nisan ve mayıs aylarındaki albüm lansman konserleriyle Türkiye’nin dört bir yanındaki dinleyicileriyle buluşmak için şimdiden sabırsızlanıyor.