Tribute to Frank Sinatra
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 63 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Tribute to Frank Sinatra
07 Aralık 2018, Cuma, 20:30
Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

Biletler
90,00 TL 
63,00 TL

Dünyanın her yerinde caz denildiğinde ilk akla gelen isimlerden biri olan şarkıcı, oyuncu, yapımcı, yönetmen Frank Sinatra ölümünün 20. yıldönümünde muhteşem bir konser projesiyle anılıyor.

Tribute to Frank Sinatra
Esra Zeynep Yücel feat. Lena Seikaly
Önder Focan Band


Tribute to Frank Sinatra başlıklı projede Frank Sinatra'yla özdeşleşmiş ‘Fly me to the moon’, ‘Cheek to cheek’, ‘My funny valentine’, ‘New York New York’ ve daha pek çok ölümsüz caz standardı sanatçıya yakışır bir işitsel ve görsel şölen halinde izleyicilere sunulacak.

Neredeyse kendi ismi bir müzik türü olarak kabul edilen Frank Sinatra'nın kalplere ve kulaklara kazınan sesine enerjik yorumuyla son dönemin en gözde caz şarkıcılarından Esra Zeynep Yücel hayat verecek. Cazın köşe taşını oluşturan parçaları ülkemizin en önemli caz müzisyenlerinden gitarist ve besteci Önder Focan yönetiminde; saksafonda Yahya Dai, piyanoda Kağan Bıyıkoğlu, kontrbasta Ozan Musluoğlu ve davulda Ekin Cengizkan'dan oluşan orkestra seslendirecek.

Romantik vokal tavrına karşın mizahi sahne duruşuyla popüler müzik tarihinin ikonik figürlerinden biri olan Frank Sinatra'nın anılacağı ‘Tribute to Frank Sinatra’ konserlerinde dünyaca ünlü caz vokalisti Lena Seikaly de konuk sanatçı olarak sahne alacak.

Birbirinden değerli müzisyenlerin yanı sıra keyifli bir görsel atmosfer sunacak ‘Tribute to Frank Sinatra’ konserleri sizi 20. yüzyılın başlarında benzersiz bir yolculuğa çıkaracak.

Turne Programı:
6 Aralık İstanbul – Zorlu PSM
7 Aralık İzmir – Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu
12 Aralık Ankara – MEB Şura Salonu