The Stay Warehouse – New Year Weekend
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 1550 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

The Stay Warehouse – New Year Weekend – Kombine
28 Aralık 2018, Cuma, 16:00
The Stay Warehouse

Biletler
1. Kategori – 1550.00 TL

Sizler için 4 günlük muhteşem bir Yeni Yıl Partisi düzenliyoruz; gündüzleri çeşitli sanat, tadım ve workshop aktiviteleri ile geçerken,  akşamları ise sizleri yerli ve yabancı DJ’lerden oluşan özel line-up'ımızın çalacağı müzikler eşliğinde eğlence dolu bir atmosfer bekliyor.

28 Aralık Cuma akşamı Sesler'in canlı performansı ile hafta sonu eğlencelerine başlayacağınız, Cumartesi klasikleşen Argentina Grill’imizin yanı sıra müziğe doyacağınız, Pazar akşamı ''Şakalı Akustik'' ile keyifli bir akşam geçireceğiniz, 31 Aralık Pazartesi ise workshoplarla dolu bir gün ve akşamına özel yılbaşı yemeğimiz ve çok konuşulacak partimiz ile tüm duyularınıza hitap ettiğimiz bu Yeni Yıl Hafta sonunda sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

ELİF
İstanbul'un antik kentinde, gerçek bir göçebe ve özgür bir ruh olan Elif'in kanatları, şehrin gelişen dans kültürünü çoktan aşmış bir üne kavuşmasını sağladı. Sentezlenmiş ve organik seslerin eşsiz karışımı, onu hem yerel hem de uluslararası olarak en iyi mekânlarda düzenli olarak seçilmesini sağladı. Modern seslerle, karanlık bölgelere giderken, daha geleneksel enstrümantasyon için bir takdir sergileyen, müzikal bir tad ortaya koyuyor.

MILO
Setin başına geçtiği ilk andan itibaren, dinleyicilerin benlikleri ve gömülü duyguları arasındaki bağlantıyı kurmalarına yardımcı olacak bir yolculuğa çıkaran Milo Häfliger; rafine etnik seslerle bu yolculuğa katılıyor.

VIKEN ARMAN
Elektronik altyapının üstüne kurulmuş etnik melodilerinden oluşan tarzıyla kısa sürede dikkatleri üzerine toplayan Viken Arman, en güzel melodileriyle sizi 29 Aralık gecesi, otelimizde karşılıyor olacak.

ARMEN MIRAN
Yayınladığı parçalarıyla en prestijli dijital müzik platformlarında uzun süre zirvede kalan, dinleyicilerine ufuk açan ve bir o kadar da karakter sahibi soundunu büyü içinde sunan Armen Miran, 2018’e en güzel şekilde veda ederken, etkisinden çıkılmayacak bir performans için sevenlerinin karşısında olacak!

MAJNOON
Dünya çapında yetenekli artistleri bir araya getiren Radio Istanbul içindeki MAJNOON oluşumuyla, internet radyosu ve sıra dışı etkinlikleriyle müziği ruhla birleştirmeyi hedefler.Majnoon, düzenlediğimiz eşsiz yılbaşı hafta sonumuzda oryantal, etnik ve ruhani sesleri eşsiz görsellerle birleştirerek sizleri Etnik Dünya’ya davet ediyor.

ŞAKALI AKUSTİK
Aynı işi yapan ve ortak tutkulara sahip iki eski arkadaş; Kargo ve mor ve ötesi gruplarıyla ülkemizdeki rock müzik sahnesine yön veren Koray Candemir ve Harun Tekin… 2018’in son hafta sonunda, 5 yıldan beri her gösterisi “sold out” olan “Şakalı Akustik”te en hakiki halleriyle seyircilerin yanına oturacak ve kendi şarkılarını, birbirlerinin şarkılarını ve sevdikleri diğer şarkıları çalarken yine evdeymiş gibi sohbet edecekler. Muhtemelen daha önce hiç böyle bir şey izlemediniz.

PROGRAM
Cuma
21:00 Sesler Live

Cumartesi
16:00-19:00 Workshops, Tastings
20:00 Majnoon
22:30 Elif
00:30 Viken Arman

Pazar
16:00-19:00 Workshops, Tastings
21:00 Şakalı Akustik
23:00 Majnoon

Pazartesi
16:00-19:00 Workshops, Tastings
20:00 Majnoon
22:00 Milo Hafliger
00:00  Armen Miran

konserhttp://www.biletix.com/etkinlik/VLCJ7/IZMIR/tr