İzmir Çikolata Festivali
Geçmiş Etkinlik

İzmir Çikolata Festivali 
20 Nisan 2018, Cuma, 12:00 
İzmir Arena

Biletler
1. Kategori – 30.00 TL


İzmir Çikolata Festivali çikolataseverleri bekliyor.

‘LOC FESTIVALS ekibi şimdi de sizleri yeniden çikolata hakkında tüm bildiklerinizi unutmaya çağırıyor.
LOC FESTIVALS/Leaders of Chocolate/ İzmir Çikolata Festivali; daha büyük alanda, daha fazla çikolata ve çikolatalı tatlarla, çok daha fazla ünlü şef ile,ve daha fazla eğlenceyle dört gün boyunca 20 -21-22-23 Nisanda yeniden İzmir Arena’da sizlerle birlikte olacak.

Festival, Çikolataya dair aklınıza gelen veya gelmeyen her şeyi barındırıyor. Çikolatalar, çikolatalı tatlılar, şerbetli tatlılar ve çok daha fazlası sizler için İzmir Çikolata festivalinde bir araya gelecek.İzmir’in; denizi, keyfi, modernliği, sanatı, modası, konforu, dansçıları, manzarası ve çok daha fazlası bu festivalde olacak. Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında minik ziyaretçiler de unutulmadı. Minik misafirlerimizin tüm gün çikolata ve çikolatalı tatlara doyacağı, tüm gün eğlenip aktivite uygulayacakları özel bir alanda onlar için tasarlandı.

4 gün süresince, öğlen 12:00’den gece 22:00’ye kadar sürecek  olan ve çikolata severlerin festivali olacak bu festivalde sizleri bir çok eğlenceli, kültürel ve sanatsal aktivite bekliyor.

* Çikolatanıza eşlik edecek birbirinden kaliteli kahveleri de yine bu festivalde bulacaksınız.
* Tüm gün boyunca tüm misafirlerimize ücretsiz çikolatalı tadımların ikram edileceği dev mutfak kurulacak.
* Festival alnımızda bulunan firmalarımızın minik tadımları da olacak.
*Çikolata konusunda önemli isimlerin gerçekleştireceği workshop, atölye ve söyleşilerden öğreneceğiniz bilgiler ile festivalden sonra kendi tasarım çikolatalarınızı yapmak sizler için hiç te zor olmayacak
*Çikolata ve tatlılar konusunda marifetli, bilgili, eğlenceli ve dünyaca ünlü, uzman şefler ile tanışıp, çalışmalarını yakından izleyebilirsiniz. (Belki de özel tariflerini ve yöntemlerini sizlerle paylaşırlar..)
*Müzik eşliğinde bağıra çağıra şarkı söyleyebilirsiniz, tabi İzmir ve İzmirlilere yakışır şekilde 🙂
*Sanat festivalin her alanında; çikolatadan heykellerimizden oluşan özel sergimizi de gezmeyi unutmayın.
*Çocuklar için hazırlanan oyun, 23 Nisan’a özel eğlence alanı ve atölyeler ile minik misafirlerimizi de unutmadığımızı bilmenizi isteriz.
*Amacımız tüm gün festival alanında eğlenceli vakit geçirmeniz. Bu sebeple sizler için oluşturulmuş yemek alanından da dilediğiniz, birbirinden lezzetli yemeklerden satın alabilirsiniz.
*Bu unutulmaz festivalin hatıralarını daha somut bir şekilde hatırlamak için, yine çok alternatifli, çoğunluğu butik üretim olan, özel alanlarımızda alışveriş yapabilirsiniz.
*Çikolata üreticileri, butik çikolatacılar, çikolata yapım malzemeleri üreticileri, butik pastacılar, tasarımcılar, büyük çikolata firmaları , şerbetli ve sütlü tatlı firmaları, bakery firmaları, Coffee shoplar, Kahve zincirleri, 3rd wave cafeler, çikolata yan ve destek ürün markaları ile tanışabilir, bu markaların ürünleri ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.’

İzmir körfezinin muhteşem manzarası eşliğinde, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Sizleri İzmir gibi bir festivale çağırıyoruz!

Bilete dahil hizmetler;
– İkramlar
– Müzik
– Söyleşiler
– Workshoplar
– Atölyeler
– Sergi alanları
– Çocuk oyun alanları
– Close up gösteriler
– Dans gösterileri
– Yarışmalar ve sürpriz hediyeler
– Sokak sanatları gösterileri