Güvenç Dağüstün & Burçin Büke
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 40 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Güvenç Dağüstün & Burçin Büke
28 Kasım 2018, Çar, 20:30
Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

Biletler

2. Kategori Biletler

28 Kasım Çarşamba – 20:30

40,00 TL

67,00 TL


1. Kategori Biletler

28 Kasım Çarşamba – 20:30

51,00 TL

73,00 TL


Güvenç Dağüstün & Burçin Büke, 2.Karşıyaka Jazz Günleri kapsamında Bostanlı Suat Taşer sahnesi'nde…

Uzun yıllardır yurt içi ve yurt dışında verdiği konserlerle önemli başarılara imza atan değerli piyanist Burçin Büke ve ülkemizin önemli ses sanatçılarından Güvenç Dağüstün, müzikal birlikteliklerini 4 Aralık Salı akşamı klasik müziksevere sunacak.

Burçin Büke
Müzisyen olan babasından aldığı piyano dersleriyle büyülü bir dünyaya adım atan Burçin Büke, ilk konserini 10 yaşındayken verdi. 1977’de açılan “Harika Çocuk” sınavını kazanarak Mithat Fenmen ve Gülay Uğurata ile piyano, İlhan Baran ile de teori ve kompozisyon dersleri alan Büke, şimdiki parlak kariyerine küçük yaşlarda ışık tutmayı başarmış değerli sanatçılardan. Bugüne kadar Jörris, Marvulli, Becker, Strugalla, Kriemetz, Kretschmacher, Altschuller, Lentini, Abdullayev gibi birbirinden değerli şeflerle aynı sahneyi paylaşan sanatçı, “Secret Garden” albümüyle yurt içindeki birçok üniversitede performans sergiledi ve konferanslara katıldı.

Güvenç Dağüstün
Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tenor Pekin Kırgız’ın öğrencisi olarak müzikal yolculuğuna başlayan Güvenç Dağüstün, sonrasında Ankara Devlet Operası’nın açtığı sınavı kazanarak bu kurumun en genç sanatçısı oldu.Bugüne kadar birçok operada başrolde yer alan, Fazıl Sayın’ın “Nazım” eserini Genco Erkal ve Sertab Erener ile birlikte seslendiren sanatçı, farklı alanlarda yapmış olduğu çalışmalarla müzikseverlerden beğeni toplamaya devam ediyor. Burçin Büke’nin kendi bestelerinin yanı sıra Frédéric Chopin, Thelonious Monk, Louis Armstrong, Aşık Veysel ve İlhan Şeşen’den eserleri yorumlayacağı konseri, Güvenç Dağüstün eşsiz vokalleriyle taçlandıracak.