Orphaned Land
Geçmiş Etkinlik
SATIN AL 69 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Orphaned Land
16 Kasım 2018, Cuma, 22:00 
SoldOut Performance Hall

Biletler
99,00 TL 
69,00 TL


%100 Metal konserleri Ortadoğu’nun barış şarkıları söyleyen topluluğu Orphaned Land’i, 16, 17 ve 18 Kasım tarihlerinde İzmir, Ankara ve İstanbul’da Türkiye’deki sadık sevenleri ile buluşturuyor. 

Doğu ve Batı’nın, geçmiş ve geleceğin, ışık ve karanlığın buluşmasını anlatan ve üç semavi dinin simgelerini birleştiren Orphaned Land, şüphesiz ki Ortadoğu’nun en iyi metal grubu.

Grubun 2018 çıkışlı son albümü, insanlığın kalbindeki özle birliğini anımsatıyor bize. Işığın ve birliğin mesajını getirenlerle karanlık düzenin mücadelesine asi bir bakış açısı Unsung Prophets & Dead Messiahs. Efsanevi grup Genesis’ten Steve Hackett, Blind Guardian’ın büyülü sesi Hansi Kürsch ve At The Gates vokali Tomas Lindberg’in konuk olduğu albüm tüm dünyada övgüyle karşılandı ve birçok ödüle aday oldu.

Orphaned Land, çok özel bir gönül bağıyla bağlı olduklarını defalarca kez dile getirdikleri Türk izleyicisiyle 5 yıl aranın ardından kasım ayında İzmir Sold Out, Ankara 6:45 ve İstanbul IF Performance sahnelerinde buluşuyor. Organizasyon Vera Müzik.